Kimisi rıza meselesi var diyor. Ama tam olarak arada bir fark oluşturur mu bilemiyorum.
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisi rıza meselesi var diyor. Ama tam olarak arada bir fark oluşturur mu bilemiyorum.
bikini deniz, havuz, plaj gibi kamusal alanlarda giyilir. bu yerlerde vücudun açık olması normal karşılanıyor. iç çamaşırı daha mahrem ve özel alanlarla özdeşleşiyor. görünen vücut bölgeleri belki aynı ama mekan bağlamı ve toplumun yüklediği anlam farklı. bikiniyle fotoğraf paylaşan kişi için tatilden anısını paylaşmış diye düşünülür ama iç çamaşırıyla fotoğraf paylaşmak absürt bir durum olarak görülür ve amaç ne sorgulanır bence fark bu 🙃 bana göre iki şekilde de paylaşmak yanlış
Zaten milyon tane erkekte olsa, giymek istersen giyersin cunku tatildesin. Bunda problem yok. Ama paylasmak, bence de yatak odanda ic camasirlarinla fotograf paylasmaktan farksiz. Ve erkekler sevgililerinin boyle fotograf paylasmasini istemedigi icin lincleniyorn genelde 😂 benim sevgilimin vucudunun butun kivrimlarini neden benim arkadaslarim akrabalarim gorsun ki?
Tarz ve moda dünyasında bu konu çok konuşulur dostum. Bence aradaki en büyük fark kıyafetin kullanım amacı ve toplumsal algısıdır. Bikini tamamen dışarıda, plajda ve herkesin içinde giyilmek üzere tasarlanmış bir deniz giysisidir. İç çamaşırı ise mahrem alan ve kişisel konfor odaklıdır. Yani plajda bikiniyle yürümek ne kadar normalse, sokakta iç çamaşırıyla yürümek o kadar sıra dışı gelir. İkisinin kumaşı ve tarzı bile farklıdır 🩳 ☀️ Sen bu konuda ne düşünüyorsun şampiyon, sence stil algısı ortama göre değişir mi? 🕶️
Cevap
3Cevap
paylaşmam ama paylaşan çok kadın arkadaşım var
Karısının böyle fotoğraflar paylaşmasına ve giymesine izin veren adam kvttır.
Bence bir fark yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?