Bikiniyle sosyal medyaya fotoğraf paylaşır mısınız?

Bana göre de bacım yakıştırması doğru değil. Bunun yerine ne para ile ne de parasız o işi yapmayan sadece bir miktar erkeğin ağız suyunun akmasına vesile olan kısaca karşı tarafın göz zinasına kadar izni olan bir miktar ar perdesi yırtıklığı. Erkeklerin çapkın ve abaza diye statüye göre ayrılması da cabası. Kimse onları biyolojik bir varlık olarak düşünmüyor. Her ikisi de zor süreçten geçiyor ablacım aynılar biri sadece nerde nasıl davranacağını bilemediği için bacım yakıştırmasını yapıyor 😊
Ben erkek olarak paylasmiyorum paylasmam zaten sosyal medya kullanmiyorum yillardir hic paylasmamistim tum hatlar meydanda tabi utanma diye bir sey kalmadigi icin normal artik onu gectim zaten millet disarida da farksiz giyim kusam konusunda yani mayo bikini giyse daha iyi hatta bir de hemcinslerim boyle asiri kisa sortlar giyiyor malum yerleri belli olacak sekilde onlar bile cok iyrencc geliyor bir siniri olmali bazilari demis zaten plajda oyle gorenler oluyor diye ee sosyal medyada gormeyen kalmasin diye mi paylasiyorsun amac ne aga tamam denize giriyorsun anladik utanmasalar yaptiklari tuvaletin resmini cekip de koyacaklar artik yuh yani
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Burada ne kadar muhafazakar tayfa varmış yok oranı atıyorsun ayıp değil mi yok buran belli oluyor yollu musun vs hepsi burada abazanlık yapan tayfa ahlak bekçiliği yapan ahlaksızdır bu şimdiye kadar gördüğüm hiçbir insanda şaşmadı istisnası bile yok bu durumun. Senin durumuna gelince rahatsız olan varsa engelle geç bence. Çevren benim dediğim tiplerle doluysa normal böyle tepkiler alman başkalarına göre yaşama başkasının bikini attığını görüp özenip atmak isteme yani içinden geliyorsa yap kimse bi şey diyemez, diyecek olan kendi ahlakıyla ilgilensin önce.
Or os puluğu bilmem de doğru bir şey değil. Küçükken belimiz açıldı mı hemen örttürülür ayıp denirdi şimdi g tünü açsa kimse bişey diyemiyo hemen diyene de yobaz diyip çıkıveriyorsunuz işin içinden... Canın ne istiyorsa yap o yüzden güzelim istersen çırılçıplak foto koy artık kimse kimsenin umrunda değil bıktık yani..
Öncelikle kız olsaydım paylaşmazdım, paylaşanlara damga vuranlara aldırış etmemek gerekiyor diye düşünüyorum. İnsanların her tepkisine, her sözüne, her damgasına bakacak olursak yaşayamayız.
Ben paylasmam. Plajda mecburen mayo bikini giyiyoruz tabiki ama vücudumuzu olduğu gibi herkesle paylaşmaya gerek yok.
Yani neden paylaşıyorsun ki o zaman, ben mayoyla paylaşıyorum bişey diyen olmuyor, bacakların güzelmiş diyen oldu birkaç kez 😂😂😂
Orspuluk kötü birşeymi ki? Ayıp yavv insanları böyle aşağılamayin. Memeler kötüyse bunu yapmayın.
uydurmayın kimsenin bacım dediği yok. çok fazla görsel var öyle milletin işi gücü yokta çok sıradan olan bikinili foto mu kollayacak. ayrıca haber sitesi altında bütün medya portalları artık normal giyimli ünlü haberi yapmıyor. falan ünlü bikinili nefes kesti filan ünlü bikinisiyle iç gıcıklattı. siz önce onlara laf edin. resmen metalaştırma alemin özelini
Türkiye de ki abaza oranını düşünürsek paylaşmamak en güzeli
Sevgilim olsaydı paylaşırdı. herkes geri düşünceli olduğu için umursamayın onları
boş ver başkasını yavrum
Sen paylaşır mısın
O damgayı vuranın taaaaaa neyse paylaşılır tabiki kimse de burnunu sokamaz karışamaz ve bir şey diyemez
İnsanımız haset olduğu için ne yaparsan yap bir yafta yapıştırırlar o yüzden kimseyi takmayıp, kafana göre takılmak en iyisi.
Herkes özgür bence erkekler de üstsüz paylaşıyor sonuçta 😅
Şimdiye çoktan paylaşmış olurdum da akrabaların ve tanıdıkların dırdırı hemen başlar baş ağrısı boş yere sanki vücut hayat tercih onlara ait hadsizlik işte.
🙄😊
mervooo005 sen giyip koymak istiyon sanırım siyah giy yakısır
İnsanın kendi isteği ile giyinmesi özgürce yaşaması neden öyle kötü Bi söz ile adlandırılır ki anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten insan öyle mutlu ise buna kimse karışmasın lütfen
Verdiğin ponza bağlı bence ya da o bakan kişi nin kafa geriligine
Lisede ki hocalarımla takipeştiğim için pek paylaşmıyorum saygısızlık olmasın diye ne alakaysa
Onlara ne ki? Benim bedenim değil mi istediğimi paylaşırım. Rahatsız oluyorlarsa bakmasınlar çıkarsınlar takipten çok mu zormuş?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş