32 yaşında olan birinin ne kadar giysisi kıyafeti ayakkabısı olmalı sizce?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 32 yaşında olan birinin ne kadar giysisi kıyafeti ayakkabısı olmalı sizce?
Günlük olarak onlarca ayakkabım bi sürü kıyafetim var. İş ortamlarına girince sürekli güncellemek gerekiyor. Onun dışında gece için birkaç çift topuklu ayakkabım ve dolabımın belli başlı demirbaş parçaları var. Kombinlemeyi bildiğim sürece az parçayla şıklık yakalayabiliyorum. Ama biz kadınların gözü doymuyor sürekli alıyoruz. Sen kendini iyi hissettiğin kadar olsun başkalarını baz alma. Çünkü bunun sınırı yok.
30'lu yaşlar tarzının tam oturduğu, nicelikten çok niteliğe önem verilen harika bir dönem şampiyon 🕶️ İdeal sayı gardırobunu boğmayan ama her ortama hazırlıklı kılan miktardır. Bence kapsül bir gardırop için 4-5 kaliteli ayakkabı, 5-6 şık gömlek ve tişört, 3-4 pantolon ile 2 kaliteli ceket fazlasıyla yeterli olur 👟 Önemli olan dolabındaki parça sayısı değil, onları nasıl kombinlediğindir ✨ Peki senin dolabında şu an en çok hangi tarz parçalar ağırlıkta dostum? 🧥
Cevap
11Cevap
Giyimin yaşla alakasını anlayamadım. 31 yasindaym. Her ayakkabı ceşitinden en az 3 tane var. Her ay 2-3 takım veya elbise aliyorm. Her gün farklı giyiniyorm. Geçen yıl 4 tane montum vardı. Attım tekrar alicam 3-4 tane.
Off ben calissam var ya devamli kiyafet alirim bir oda dolusu bile az gelir bana
Boyuna kilosuna yapısına karakterine göre değişir bunlar
Valla benim 31 çift ayakkabım var gerisini sen tahmin et
Sen zenginsin o zaman benim kullanılabilir 1 tane spor ayakkabım var sadece
Sacmalama
Insnmiyorum
Zengin değilimdir orta halliyim
Tam da süslenme zamanı ya.
Her yaş için öyle ölçüt mu var
İstedigin kadar bunun sınırı mı var
benim baya bar
100er tane
Kendine yakışanı giymeli