Moda & Stil 2 ay Hangi topuklu ayakkabıyı günlük giyebilirim? Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Hangisini okulda günlük giyebilirim? Abartı ya da ağır demeyin giyiliyo çünkü Önü kapalı Önü açık Bantlı Kapalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Önü açık güzel diyıl mı 😭 Hangi topuklu ayakkabıyı günlük giyebilirim? Cevapla 65 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunların hiç biri günlük giyilmez 2 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Kadeh topuk tercih etmelisin uzun süre ayakta kalacaksan… 1 2 Yorumla Konuşmaaw 2 ay Ben niyeyse kadeh topukluyla rahat edemiyorum ince topuk daha rahat geliyo Yorumla Lemean 2 ay İlginç. Uzun sürede ayakta olacaksam kesinlikle kadeh topuk rahat geliyor bana… Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 12,4b cevap paylaştı. Önü açık bence çok güzel sana yakışır, ama sen bilirsin 1 1 Yorumla Konuşmaaw 2 ay Teşekküürr
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Ben şahsen önü kapalı olanı sevdim onu giyebilirsin Ama tabii gün içinde devamlı topuklu ayakkabı yorucu da olabilir yani bulunduğun ortama göre de değerlendirebilirsin 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Ayaklarını beğeniyorsan güzelse açık olanları tercih et. kış yaz vs diye düşünürsen kapalı al geç. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 350 cevap paylaştı. Önü açık olan tek bantlı tercih edilir, arada bende giyerim kombine göre. 2 1 Yorumla SeyyahÖküz1 2 ay Neyin altına Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Sondaki günlük tercih edilebilir rahat da bnce hepsi 2 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Kıyafetine göre değişir maalesef ama rahat olsun herşeye uysun dersen stiletto tarzı olabilir 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay tabanina göre rahatligina göre seiceksin biz bilemeyiz kücük hanim 1 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 2 ay Of önü kapakı acayip iyi. Önü açıkta ayağının güzek olması lazın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Şu önü açık parmakların göründüğü ayakkabıları hiç sevmiyorum çok itici ve iğrenç geliyor bir insan neden böyle ayakkabı üretir anlamıyorum aq 1 1 Yorumla SeyyahÖküz1 2 ay Ben de aynısını düşünüyorumÇok itici geliyor Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Kendinize işkence yapmayı çok seviyorsunuz di mi 😏 0 0 Yorumla
DedektifMinnie Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Okul için fazla abartılı ama illa giyeceksen ilk 2'si. 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% 2 ay Kombini tamamlayamadın mı daha ☺️🥳 1 3 Yorumla Konuşmaaw 2 ay Hayırr ayakkabı eksik Yorumla Makro00 2 ay Eksik olma. Oda tamamlanır. ☺️ Yorumla Konuşmaaw 2 ay Umarım Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı. Seni yuzyuze gormek istiyoruum 💅 1 7 Yorumla Konuşmaaw 2 ay Ahaha inş kanka Yorumla ahmetcann16 2 ay Come to Marmara Yorumla ahmetcann16 2 ay Sesli konusak bi ara Yorumla Konuşmaaw 2 ay Oluur konuşuruz sen come to ege Yorumla ahmetcann16 2 ay Instadan arimmiii Yorumla Konuşmaaw 2 ay Ya şimdi değil lsjdkwlfşsl konuşuruz bi ara Yorumla ahmetcann16 2 ay Hüüüü💅💅💅 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı. bunları günlük mü giyeceksin hakikaten? 1 4 Yorumla Konuşmaaw 2 ay Giyildiği için soruyorum zaten merakettimmişte 2 ay hm rahat edemezsin diye dedim :) Konuşmaaw 2 ay Ya günlük dediğim haftada bir kez 🙂 kısa olduğum için sürekli giyesim geliyorr merakettimmişte 2 ay bende kısayım ama hep düz taban giyiyorum günlük 😀
Simurg59 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 2 ay Topuğu daha kısa , yoksa pek rahat görünmüyor aslında. 2 0 Yorumla
ggggizli000000 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay Onu kapalı bence hepsi giyilebilir ama sen kıyafetine rahatlığına falan bakicakxn 1 0 Yorumla
ccurlywoman Takip Et Xper 4 Yaş: 18 2 ay Bantlı biraz daha sade gibi daha sade bir şey bulabilirsen günlük kullanıma uygun olur bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bunların hiç biri günlük giyilmez
Kadeh topuk tercih etmelisin uzun süre ayakta kalacaksan…
Ben niyeyse kadeh topukluyla rahat edemiyorum ince topuk daha rahat geliyo
İlginç. Uzun sürede ayakta olacaksam kesinlikle kadeh topuk rahat geliyor bana…
Önü açık bence çok güzel sana yakışır, ama sen bilirsin
Teşekküürr
Ben şahsen önü kapalı olanı sevdim onu giyebilirsin Ama tabii gün içinde devamlı topuklu ayakkabı yorucu da olabilir yani bulunduğun ortama göre de değerlendirebilirsin
Ayaklarını beğeniyorsan güzelse açık olanları tercih et. kış yaz vs diye düşünürsen kapalı al geç.
Önü açık olan tek bantlı tercih edilir, arada bende giyerim kombine göre.
Neyin altına
Sondaki günlük tercih edilebilir rahat da bnce hepsi
Kıyafetine göre değişir maalesef ama rahat olsun herşeye uysun dersen stiletto tarzı olabilir
tabanina göre rahatligina göre seiceksin biz bilemeyiz kücük hanim
Of önü kapakı acayip iyi. Önü açıkta ayağının güzek olması lazın
Şu önü açık parmakların göründüğü ayakkabıları hiç sevmiyorum çok itici ve iğrenç geliyor bir insan neden böyle ayakkabı üretir anlamıyorum aq
Ben de aynısını düşünüyorum
Çok itici geliyor
biraz zor günlük için, ama topuğu geniş diye bantlı olabilir
Kendinize işkence yapmayı çok seviyorsunuz di mi 😏
Okul için fazla abartılı ama illa giyeceksen ilk 2'si.
Kombini tamamlayamadın mı daha ☺️🥳
Hayırr ayakkabı eksik
Eksik olma. Oda tamamlanır. ☺️
Umarım
Seni yuzyuze gormek istiyoruum 💅
Ahaha inş kanka
Come to Marmara
Sesli konusak bi ara
Oluur konuşuruz sen come to ege
Instadan arimmiii
Ya şimdi değil lsjdkwlfşsl konuşuruz bi ara
Hüüüü💅💅💅
bunları günlük mü giyeceksin hakikaten?
Giyildiği için soruyorum zaten
hm rahat edemezsin diye dedim :)
Ya günlük dediğim haftada bir kez 🙂 kısa olduğum için sürekli giyesim geliyorr
bende kısayım ama hep düz taban giyiyorum günlük 😀
Topuğu daha kısa , yoksa pek rahat görünmüyor aslında.
Onu kapalı bence hepsi giyilebilir ama sen kıyafetine rahatlığına falan bakicakxn
Bantlı biraz daha sade gibi daha sade bir şey bulabilirsen günlük kullanıma uygun olur bence