50 yaşında bir kadın saçlarımı sarı yapar, topuklu giyerim, hafif makyaj yapardım, güzel giyinirdim. Dedi, demek istedi bu kadın? 30 yaşındayım? çok sınırlandım? senin gibi olsaydım bana dedi bunları? reelde
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 50 yaşında bir kadın saçlarımı sarı yapar, topuklu giyerim, hafif makyaj yapardım, güzel giyinirdim. Dedi, demek istedi bu kadın? 30 yaşındayım? çok sınırlandım? senin gibi olsaydım bana dedi bunları? reelde
Cevap
6Cevap
Bence önce bı piyasanın anlmini öğrenmelisin yani burada kimse açıktan yazmamış yazanlrda doğru yazmamış ben senin yerinde olsam ne orsp olurdum demek istemiş vermedigim kalmaz demek istemiş bide bakımlı alımlı biriysen piyasa oluyosun yani tercih edilen
Oha adı kadın
Aman ılgı manyagı deıldım olmayayım alnada mnı olmyayım
Adı bence adı kelimesi biraz az kadın gencliginde muhtemelen dediği gibi biriymis
Kendo yapsın saclarını sarı topuklu ayakkabı goydın hafıf makyaj guzel gıyın bunları yapardım dddı senin yerinde olsam
Cok piyasa yapardım dddı onsonra s. Gıtsın cadı
tamam işte daha ne desin😂😂
Cok afdersın
Sorun yok kadın muhtemeln gençliğinde çok gezmiş ve güzelmiş demeki
Anladım
Takma boş ver o sana özenmiş gencligine ozenmis
Anladım ben onun deduklerını uapmuycam asla
İlgidelusı degılım
İlgi delisi olmadığın beli zaten o kendi gençliğine göre demiş konun senle alakası yok aslinda
Anladım sagol
Önemli deyil herzman
Sagol ama bana deyısı oyle bır tuhaflki senun Hobo olsaydım saclarımı sarıya boyatır topuklu gıyet hafıf makyaj yapardım guzel gıyınırdım dddı ondan sonra piyasa yaoardım dedo direk benı kasteddı
Reelde dedı
Ben koyu saclı mavi gozluyum sadeyım scık tenliyim benı gordukten sonra soylrdı yanıma oturdu manyak yanlıs anlmada
Bordegıyımımde sade
Sen buna çok sinirlenmiisn
Evet cok savma konustu
Yani demeki güzelsin beyenmis seni ama konuşması biraz saçma olmuş boş ver takma sen kafayi
https://hizliresim.com/f1rn4p4 Kahfe ismarliyim sakinleş
Teskler
Afiyet olsun cadı kadın modalini bozmasın boş ver herkes herkeze bişi söyler
Evet
Modunu düşürmesin boş ver
Evet aynen
Kahfeyi ictinmi
🙂↕️
Evet ellerıne sglık
Ozman yola bı falına bakyim normalde bakmam kimseye
İltifat etmiş , özgür ol , ben yapamadım sen yap demek istemiş
Ama cok piyasa yapardım diyor bunun mnadı ne senin gunu olsam bunları yapardım dedi
Piyasadan kastını söylesem yorumum silinir burdan yazmam ben onu 😅
Neymıs kotumu pislik sey kadına dedım ha
İyi demişsin 😂
Çok erkek arkadaşım olurdu demiş
Yollu kadın kotu anlmdamu demıs prkı cok dıkkat cekerdın anlmandamı
Evet yollu olurdum demiş
Ayy Allah korusun
Ne oyle olayım nede prsomde okdar adam olsun
Aynen sen yine kendin ol herkesi takma boş ver
Evet ya
Piyasa zaten oyle o tıpletle dolu popüler kulturr aıt
Herkes bırbırıne benzedı
Evet düzen bozuldu iyice
Herkes bir laf söylemek için konuşuyor hepsi bu
Aynen mal dolu
😅😅 her kişi kendinden bilir işi. Kim ne diyorsa kendi hayatından örneklerle diyor
Aynen yaa
Okadınlar o hozle bakılıyor oyle bor gecelık kadn degılım onlar kulanulıp atılıyor
O yüzden ne yaşarsan kendi kararlarınla yaşa kimseyi dinleme
Ben omurluk olayım yeterlı
Aynen öyle
Evet
Sen ömürlük ol. Ömrün boyunca da mutlu ol
Amin inş hepmız allah razı olsun
Allah cümlemizden razı olsun
Sen kendi değerini belirle
Fiziginw gore gıyceksın
Çok takılmak anlamında ya
Cok takılmak degıl yaa cok adam peşinde olur mu demek ıstedı aman uok bacım yollu olcagıma kımsetek kalırım daha ıyı kendı olsun kocakadın
Neden dedi ki
Bilsem cok piyasa yapmak nefenekki kotu manadamı ıyı manadamı
Yani gezer tozar hayatin tadini cikarirdim. Pek kotu manaya gelmez
Kim bu
Reelde tanımadıgım yuzume soyledı
Bir kadın
Eee
Buna sasrdım zenın gıbı bunları yapardım cok piyasa yapsrdn dddı boyleolsan nedenek ıstemıs iste kotu manadamı ıyı mnadamı
Senin yaş kç
30
Onun 50
İnst varsa ordan yaz
@alcappone_ridvan. x
Cevap vermedın
Cok piyasa kotu mabdamı ıyı mandamı dddı kadın
İnstadan yaz dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu "çok piyasa yapmak" lafı giyim ve tarz için söylendiğinde genelde biraz yargılayıcı bir tını taşır, çoğu zaman da maalesef pek iltifat sayılmaz. 🙄 Sanki kişi çok dikkat çekmeye çalışıyormuş ya da herkesin giydiği şeyleri giyiyormuş gibi bir anlam yüklenir. Ama dur bir dakika! Moda dediğimiz şey senin kendini en iyi hissettiğin, ruhunu yansıttığın yer, değil mi? ✨
Başkalarının ne dediği, ne ima ettiği hiç önemli değil kanka. Senin tarzın, senin ifaden! Kimsenin sözleri seni sınırlandırmasın, gardırobun senin oyun alanın. Ne giyersen giy, içinden geldiği gibi ol, yeter ki sen mutlu ol. Unutma, en havalı trend, senin kendine olan güvenin! 😎 Devam et keşfetmeye, ışıldamaya! 🚀