Görünüşe göre dünyanın en güzel kabul edilen kadınları zayıflıktan ve bu kalıptan sıkıldı ve kıvrımlı bedenleriyle de güzel olduklarını kanıtlamak istedi, zaten zayıflık, güzel saçlar , makyajlı yüzler kalıplaşmış bu standartlar artık çoğu insana çekici gelmemeye başlamış gibi görünüyor. örneğin Riri'nin bu fotoğrafına çoğu hayran 'riri kilolu değil Cara fazla zayıf 'gibi yorumlarda bulundu, ki haksız da sayılmazlar.
ya da bu büyük beden modellere bakın, kilolu olmaları güzelliklerinden hiçbir şey eksiltmemiş. ya da benzerliğinden ama daha kilolu oluşundan ötürü kıvrımlı Gigi diye adlandırılan bu yeşil gözlü , kalkık kaşlı , güzel vücutlu ablamız, Çok güzel değil mi? Ya da Barbara?
Şismanlığın Moda Olması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Ünlüler sicsa moda oluyor zaten. Herne kadar asiri zayifliga ozendirmeyi dogru bulmasamda sismanliga ozendirmeyide dogru bulmuyorum. Kivrim dedikleride yağli olmaktan ibaret. Kivrim genetiktir. Sismanlayinca olmaz. Kilolu olup tepsi gibi düz basık gotu olanda var.
1-Sismanlik moda olmadı 2hPaylastigin resimlerden bazilari shoplu cogu manken zaten ve onlarinnsiki takipcisiyim meyse 3-Rhanna gibi olcaksa mukemmel😻 4-kilolu olmak zayif olmak kadar normal
Fotoğraflarda shop yok, onlar büyük beden mankenler. hatta siyah beyaz resimdeki kadına gigi hadid in balık etli hali diyorlar. Barbara da kilo aldığını kabul etmişti zaten şu an o fotoğraftaki kadar degil ama bir dönem bu kiloya ulaştı , galiba bu yazdı. Demek istediğim araştırarak koydum fotoğrafları ve hepsi takip ettiğim modeller çünkü taylor hill in dün paylaştığı fotoğrafı paylaşıp estetiksiz hali diye paylaşanlara dahi sinir oluyorum bunu yapmam 😊😊😊😊🤗🤗bu arada sana sinirli bir üslupla yazdığımı düşünme sadece bunu açıklamak istedim.
Şişmanlayınca yeni bir şey almaktan nefret ediyorum. Sizin de aklınıza " Ben zayıflayınca ne olacak bu kıyafet?" sorusu gelmiyor mu? Bu yüzden kiralamayı tercih ediyorum ben. Siz ne yapıyorsunuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
rihannanin yüzü küçük vücudu dev yavrusu gibi olmuş begenmedim
En İyi Cevaplar