Kilo olarak max 4-5 kilo fazlam var, sırf bu problemi yaşamamak için karnımın falan dümdüz kalıp ideal kilomda olmalıyım hep. O zaman da yüzüm böyle çok zayıf ve çirkin oluyor. Bu neden böyle?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kilo olarak max 4-5 kilo fazlam var, sırf bu problemi yaşamamak için karnımın falan dümdüz kalıp ideal kilomda olmalıyım hep. O zaman da yüzüm böyle çok zayıf ve çirkin oluyor. Bu neden böyle?
Cevap
19Cevap
Kanka şunu diyeceğim eğer belli ediyorsa yani sen mesela atıyorum tayt giyip içine külot giymeyip taytı yukarı çekiyorsan ya da eşofmanı vajinana bilerek gözüksün diye çekiyorsan evet o sıkıntı erkekler için yani ama sen bilerek çekmiyorsan kıyafeti yukarı gözükmesin diye o zaman senin hiçbir sıkıntın yok takma kafaya gözükür gözükür yapacak bir şey yok estetikte olma yani milletin göz zevki için ameliyat olma yani Bir de bir şey soracağım
Gri renkte eşofman giymediğim sürece belli olmuyor o bölge. Kadınlar daha sıkı dar şeyler giydikleri için, oval hatlara da sahip olduklarından biraz kiloda belli olması mümkün. Etek tarzı şeyler işini görür ancak
aslında buna özel bir estetik bile varmış dış kısım yağlı olabiliyormuş çünkü
boş ver sen iyi herkes için kendini feda etme estetik falan olma yani iyi belli oluyorsa belli oluyor kafaya takma şöyle bir şey bilerek gösteriyorsundur erkeklere azdırmak için o başka ama sen bilerek yapmıyorsan her kıyafette de belli oluyorsa yani senin yapacağın bir şey yok
Bazı kızların özel bölgesi kabarık. Hafif tontiş kızlarda yaygın problem. Veya bazı kadınların pelvis kemiğinin orta ön kısmı biraz brlirgin. Zayıf kızlarda özellikle. Kafaya takma, dert etme.
Merhaba, pubis bölgesi normalde kabarık görünüyorsa, aslında 3-4 kilo fazla kilo bunu çok fazla etkilemez,
Benim kilom fazla bol giydigim icin belli olmuyor hic
pantolon illaki bele oturuyor ama o zaman bende hemen belli oluyor
On mu arka mi
ön
Imlansiz kanka ya bende hic belli degil gizliden cikayim konusalim
sana bir şey diyeyim mi takma gözüküyor diye çünkü her şey illa gözüksün diye yukarı da çekme ama vajinan gözüküyor diye de çok düşünmene gerek yok çünkü millet kadınlardan bahsediyorum sütyen külotta geziyorlar yani kızların memesi belli popo lopları belli vajinası belli oluyor tayt giyiyorlar yani baldır bacak her şey meydanda Bir de bazen taytın içine külot giymiyorlar normal olarak onu bir çekiyorlar resmen belli yani karşıdan bak resim çiz o yüzden kafaya takma gözüküyor diye
ismin ne
Bana da zayıflayınca suratın çirkinlesmis diyorlar
aynen ya hep arayı tutturmam gerek
Napcaz ya
diyet yapmak zor :))
Değil bence
ya ben yemek yemeyi seviyorum ondan zor geliyor
Olabilir evet
Ben kapaliyim benimki de belli oluyor ama ben dar giyiniyorum pek de umrumda değil
Ohhh
aynen kapalı olsan da açık olsan da yani çok takma kafaya çünkü umrunda olmasın çünkü bazı kadınların bu pelvik kasların mı deniliyor bilmiyorum ama onlar biraz tontiş olduğu için çok belli oluyor yani bazı kadınlarda hiç belli olmuyor ama bazı kadınlarda orası vajina bölgesi tontiş tontiş olduğu için belli oluyor o yüzden kafaya takma benimki de sertleşince belli oluyor bazen kafaya takma yani normal bir şey bu
@neversaylehmaağcun kes lan mal
Birdaha ohhh😅😅😅😅
@neversaylehmaağcun orrrrrs
@neversaylehmaağcun malsin her zamanki gibi😃😃😃😃😃😃
%99 konuştuğum hatunlardan birisin tıpan yiyorsa gizliden çık veya mesaj at türbanlı zilli😘
@neversaylehmaağcun bide bana orsp der getizekalı 😃😃😃
@neversaylehmaağcun kaç tane konuştuğun hatun varsa hahahahd
Napıyon kız görüşmeyeli fındık faresi
@neversaylehmaağcun sus
Mesaj attım cevap versene domuzcuk
gizli üye benim dediğimi anladın mı kimseyi takma
@ahmetuysal67 sağ ol 😊
@ahmetuysal67 evet
yok küçükmüş yok büyükmüş yok gözüküyormuş gözükmüyormuş ama kimseyi takma yani herkes bu hayata bir kere gelecek yaşlanıp ölecez o yüzden kimseyi takma
ben ne giyersem belli oluyor maalesef. abartıyor diyenler et penisi neymiş onu araştırsın.
Sorun ne tam olarak o dediğin şeyi gosterirmisin acaba merak ettim
Etlidir o kısım o yüzden boş ver kadında öylesi makbul zaten daha iyi oluyor
Dar giyersem belli olur
böyle yazlık ketenimsi pantolonlarsa bile böyle hani anneler alır ya pazardan
Onda belli olacağını düşünmüyorum
Çizgisimi belli oluyor
Arzulanmak hoşuna gidiyormu
Tayt mı giyiyorsun genelde?
Göğüslerinle orantılı mı
Çok mu etli ve dışa doğru
cok dar mi giyiniyorsun
hayır kıyafetin darlığı pek farketmiyor bunun için
Sanami öyle geliyor acaba bu kadar belirgin olmasi garip
Nerelerin belli oluyor ki
Onun kilo ilgisi yok oran öyle
estetikmi son çare acaba ya
Ya saçmalama onun güzelliği o sakın yapma
Nasıl duruyor
Nasıl yani
Kabak gibi deseneee
Çok mu belli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, kesinlikle yalnız değilsin bu konuda! ✨ Birçoğumuz zaman zaman kıyafetler konusunda böyle hissedebiliyoruz. Önemli olan, vücuduna iyi oturan, seni sıkmayan ve kendini en iyi hissettiğin parçaları bulman. Bence sen doğru kumaşları ve kesimleri keşfederek bu durumu tamamen avantaja çevirebilirsin. Yüksek bel pantolonlar veya A kesim elbiseler kurtarıcın olabilir. Ayrıca katmanlı giyinmek de çok işe yarar. Unutma, aynaya baktığında kendini harika hissetmen en önemlisi! Güvenle parlamaya devam et. 😍
salaş parçalarda bile bunu yaşıyorum
Ayy canım ya, o zaman kumaş seçimi çok kritikleşiyor! 🙈 Dert etme, hallederiz biz! ✨