Diğer Tayt giyerken özel bölgenin belli olmaması için ne yapmak gerekiyor? sʜᴇʀʀʏ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bunun için özel hazırlanmış iç çamaşırları varmış deneyenler var mı? İşe yarıyor mu? Güncellemeler+1 yıl Altına iç çamaşırı giyiyorum zaten benim dediğim şey dudak kısmı değil şekil olarak gözüküyor Tayt giyerken özel bölgenin belli olmaması için ne yapmak gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. öyle bir şey yok yani belli olur mutlaka biraz bol alabilirsin. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öyle bir şey yok muhakkak belli olacak öyle veya böyle ama üzerine oversize bir şey giyebilirsin çok dikkat çekmemesi için 2 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 851 cevap paylaştı. Giymemek gerekiyor. Ne yaparsan yap belli oluyor ve çok ta değişik oluyor 0 0 Yorumla
EsmerBeyli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kışkırtıcı bir şey oluyor öyle görmek bir erkek için 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Günlük ped takarak giy 1 9 Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Tayt giyip kapatmak nedir Yorumla pwlinsiu +1 yıl @Zenginnnerkeekkk sen bak diye giymiyoruz tayti Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Tamam ama güzel olan birşeye bakmak kötümü Yorumla pwlinsiu +1 yıl @Zenginnnerkeekkk evet her şeye bakilmaz Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Hersexe değil güzel olana diyorum Yorumla pwlinsiu +1 yıl @Zenginnnerkeekkk her güzel olana bakilmaz diyorum Yorumla Zenginnnerkeekkk +1 yıl Neden ama Yorumla EsmerBeyli +1 yıl Pwlinsu Aç sende temiz hava alsın biraz Yorumla pwlinsiu +1 yıl Burasi abazalara doldu yine gidiyorum ben abilerim Yorumla
Atakk81 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Ona göre satılıyor zaten kaliteli alman yeterlı 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Belli olsun niye sakliyorsunki. 0 1 Yorumla cevher67 +1 yıl Sekli guzel demekki Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kolay kolay belli olan bir şey değil zaten 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Penti de satılıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
öyle bir şey yok yani belli olur mutlaka biraz bol alabilirsin.
öyle bir şey yok muhakkak belli olacak öyle veya böyle ama üzerine oversize bir şey giyebilirsin çok dikkat çekmemesi için
Giymemek gerekiyor. Ne yaparsan yap belli oluyor ve çok ta değişik oluyor
Kışkırtıcı bir şey oluyor öyle görmek bir erkek için
Günlük ped takarak giy
Tayt giyip kapatmak nedir
@Zenginnnerkeekkk sen bak diye giymiyoruz tayti
Tamam ama güzel olan birşeye bakmak kötümü
@Zenginnnerkeekkk evet her şeye bakilmaz
Hersexe değil güzel olana diyorum
@Zenginnnerkeekkk her güzel olana bakilmaz diyorum
Neden ama
Pwlinsu Aç sende temiz hava alsın biraz
Burasi abazalara doldu yine gidiyorum ben abilerim