Eğitim & Kariyer Ic giyim mankeni ve normal manken olan var mı nasil bisey? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Icgiyimde gunluk 5 kNormal giyimde 900 veriyolarIcgiyimde gecelik + fantezi turude varmis Normal giyim elbise tayt tisort felan2sindende teklif geldi hangisi iyi? Güncellemeler+1 yıl İç giyim mankeni oldum bugun basliyorum Güncellemeler+1 yıl İlk günden mesai yaptm 😅Şuanlık iyi gibi Ic giyim mankeni ve normal manken olan var mı nasil bisey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl iç giyimde jartiyer olur. vajinanın kıllı olmaması gerekir. bunun için yürek ister. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Lazerliym zaten obakımdwn sknti olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ve ozel yerim fotoda cikmiycakmis zaten editliycekelrmis Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl içine başka iç çamaşırı giymeni isterler. ama tanga giydiğinde kalçaların belli olacak. 5bin tl iyi para. Yorumla Soran +1 yıl Baska ic camasiri olayi yokmus sordm direkt taniticagm seyi giyicem ama editle ozel yerimi kapiycaklarmis Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl görecekler yani. ilerde kocana anlatırsın. gerçi babanda duysa hoş karşılamaz. Yorumla Soran +1 yıl Ya boyle konularda biraz rahat bi aileyiz diym ben sana mankenlik nede olsa Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl ona geniş derler. neyse erkek arkadaşın değilim. sen bilirsin. Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl Hayırlı olsun. Jartiyerli fotolarını bekliyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Yuklenince nette gorme ihtimalin yuksek ama ben atmam psowoirei Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl Linki paylasirsin. Danfik markalarla ugrasma. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yüzüm görünmeyecek şekilde iç giyim mankenliği yapmamı teklif etmişlerdi, kabul edemedim çok içimde kaldı🙄 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hangisini istiyorsun peki iç giyim mi ötekini mi, ailen ya da sevgilin bir şey demesin sonra bu arada birde yoksa onlardan gizlice mi 😂 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ailem yurtdisinda sevgilimde yok 😂 ic giyiminde parasi iyi bilmiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hiç düşünmeden kabul et tatlım fiziğin iyi demek ki teklif geldiğine göre, nasıl oldu peki başvuru mu yaptiydin merak ettim nasıl teklif geldi yani 😀😍 ve bu arada ben sevgilin olsaydım mesela kıskanırdim çok ama yine de izin verirdim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Instada bikinili vs fotolarm vardi zaten teklif ettiler ordan sonra aradim felan oyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım 🙂Kabul et bence dediğim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım hayırlısı olsun 😀😍♥️Merak ettim şimdi doğrusu seni prenses 😍 Yorumla Soran +1 yıl Tanga ve fantezi turu yaptik bugun birazda jartiyer iyydi ama cok kisi bakiyodu hergun oyle olmaz heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ki 😀🙃♥️Ahh ben de görebilsem keşke yaaa aşırı merak ettim 😍♥️🔥 Yorumla Soran +1 yıl Pembe alrikqdklqode Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ozel bolge yani pembe dedm 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorum ki seni bu kıyafetlerle falan çok merak ettim ve görmek istiyorum acaba ne dersin görebilir miyim 🙃♥️😍🔥 Yorumla Soran +1 yıl Yok fotoları daha almadim ve goremezsn zaten anca inte yuklenince link birakirim BELKII Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam da onu neden söyledin şimdi anlamadım 😀😂 Yorumla Soran +1 yıl Merakin artsin aproladkoeod Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de sevgilim ya da partnerim olsaydın dimi 😍😀🤭🙈🙃😉🔥🔥🔥♥️❤️🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni daha fazla azdrmk kdurtmk mı niyetin 🔥❤️🔥 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl O fizik varsa ve istediğin daha fazla kazanç ise sonuç belli 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu ekonomide ikisinin fiyatı da ucuz değil mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İlk is oldugu icin oyle heralde deneyimim felan yok sonradan artablr Yorumla seyda028 +1 yıl Hmm o zaman kabul etmek istiyorsan et Yorumla Soran +1 yıl Sence icmi normal mi iyi sen hangisini ederdin Yorumla seyda028 +1 yıl Normal olanı yapardm Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. yapmışken iyi kazan derim ;) 0 3 Yorumla sedomania2 +1 yıl e biz de görürüz umarım fotoları :) Yorumla Soran +1 yıl Ic giyim / fantezi vs internette bakarsan gorursun belki bilmiyorum Yorumla sedomania2 +1 yıl umarım :) Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İçgiyim teklifi alacak kadar seksimisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oyleyimki teklif ettiler heralde 🤣 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl ic giyim 0 3 Yorumla SSvermiştim +1 yıl iç giyim kıyafetlerini giyip kamera karşısına geçmek nasıl bi his Yorumla Soran +1 yıl Iyi guzel ama çok kişi oluyo arada utanma oluyo sonradan alışıyorsun Yorumla SSvermiştim +1 yıl belki ilerde p. rno sektörüne girersin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iç giyimde jartiyer olur. vajinanın kıllı olmaması gerekir. bunun için yürek ister.
Lazerliym zaten obakımdwn sknti olmaz
Ve ozel yerim fotoda cikmiycakmis zaten editliycekelrmis
içine başka iç çamaşırı giymeni isterler. ama tanga giydiğinde kalçaların belli olacak. 5bin tl iyi para.
Baska ic camasiri olayi yokmus sordm direkt taniticagm seyi giyicem ama editle ozel yerimi kapiycaklarmis
görecekler yani. ilerde kocana anlatırsın. gerçi babanda duysa hoş karşılamaz.
Ya boyle konularda biraz rahat bi aileyiz diym ben sana mankenlik nede olsa
ona geniş derler. neyse erkek arkadaşın değilim. sen bilirsin.
Hayırlı olsun. Jartiyerli fotolarını bekliyoruz.
Yuklenince nette gorme ihtimalin yuksek ama ben atmam psowoirei
Linki paylasirsin. Danfik markalarla ugrasma.
Yüzüm görünmeyecek şekilde iç giyim mankenliği yapmamı teklif etmişlerdi, kabul edemedim çok içimde kaldı🙄
Sen hangisini istiyorsun peki iç giyim mi ötekini mi, ailen ya da sevgilin bir şey demesin sonra bu arada birde yoksa onlardan gizlice mi 😂
Ailem yurtdisinda sevgilimde yok 😂 ic giyiminde parasi iyi bilmiyorum ya
O zaman hiç düşünmeden kabul et tatlım fiziğin iyi demek ki teklif geldiğine göre, nasıl oldu peki başvuru mu yaptiydin merak ettim nasıl teklif geldi yani 😀😍 ve bu arada ben sevgilin olsaydım mesela kıskanırdim çok ama yine de izin verirdim 😂
Instada bikinili vs fotolarm vardi zaten teklif ettiler ordan sonra aradim felan oyle
Hmm anladım 🙂
Kabul et bence dediğim gibi
Hadi bakalım hayırlısı olsun 😀😍♥️
Merak ettim şimdi doğrusu seni prenses 😍
Tanga ve fantezi turu yaptik bugun birazda jartiyer iyydi ama cok kisi bakiyodu hergun oyle olmaz heralde
Bilmiyorum ki 😀🙃♥️
Ahh ben de görebilsem keşke yaaa aşırı merak ettim 😍♥️🔥
Pembe alrikqdklqode
Anlamadım
Ozel bolge yani pembe dedm 🤣
Diyorum ki seni bu kıyafetlerle falan çok merak ettim ve görmek istiyorum acaba ne dersin görebilir miyim 🙃♥️😍🔥
Yok fotoları daha almadim ve goremezsn zaten anca inte yuklenince link birakirim BELKII
Tamam da onu neden söyledin şimdi anlamadım 😀😂
Merakin artsin aproladkoeod
Belki de sevgilim ya da partnerim olsaydın dimi 😍😀🤭🙈🙃😉🔥🔥🔥♥️❤️🔥
Beni daha fazla azdrmk kdurtmk mı niyetin 🔥❤️🔥
O fizik varsa ve istediğin daha fazla kazanç ise sonuç belli
Bu ekonomide ikisinin fiyatı da ucuz değil mi
İlk is oldugu icin oyle heralde deneyimim felan yok sonradan artablr
Hmm o zaman kabul etmek istiyorsan et
Sence icmi normal mi iyi sen hangisini ederdin
Normal olanı yapardm
yapmışken iyi kazan derim ;)
e biz de görürüz umarım fotoları :)