Erkeklerin göbek deliği altı ve diz kapağı üstünü açması haramdır. Ama Türkiye’de tatilde hiçbir erkeğin buralarını kapattığını görmedim. Neden avret yerlerini resimdeki gibi örtmüyorlar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin göbek deliği altı ve diz kapağı üstünü açması haramdır. Ama Türkiye’de tatilde hiçbir erkeğin buralarını kapattığını görmedim. Neden avret yerlerini resimdeki gibi örtmüyorlar?

Cevap
16Cevap
Erkeklerin tatilde nasil oldugunu mu taktin peki niye kendi cinslerinin taildeymis plajldaymis gibi sokaklarda ciplak gezmesine bir sey demiyorsun
Kaldi ki erkeklerin ki normal sadece görseldeki tam yapilmiyor da
Kizlarin kadinlarin üstünde sadece bikini var lann sütyen kilot bu ne oluyor plajda tatil de olsan da yine erkeklerden betersiniz yine memeler a. mmm ortadaa oluyor
Valla böyle giyinen bir erkek görsem plajda, gülerdim herhalde. Aaa o adam niye öyle giymis ki falan derdim. Hani tamam bazilari cok abartiyor, neredeyse bir tarafi görünecek sekilde oluyor, o da cok itici. Normal sort giysinler iste öff amannnnn
Giysinler bana ne :)
İstediğim soruya cevap veririm, senden izin alacak değiliz herhalde.
Yau bi defol
erkekler kızlar gibi olamaz hiçbir şekilde erkekler en azından giyiniyor yani nerede gaflette yerine gösteriyor kızlar utanmasa külot bile giymeyecek yani kızların çok mu memelere belli oluyor ve götü lapları çok belli
Ha herkes giyiyor diye sizde giyiyorsunuz yani öyle mi? Allah’a da böyle dersiniz.
Ne diyorsun kızım siz de o zaman herkes soyunuyor diye siz de mi soyunuyorsunuz sahillerde tangalı südyenli kızdan geçilmiyor be
sizde örteceksiniz o zaman yani her kız için söylemiyorum o zaman bu kızlarda Müslüman değilsin yani her yerini açanlara söylüyorum
işte şunu demek istiyorum Allah erkeğe örtünmesini emretti ise kadınlara da örtünmeyi emretmiş canım ama siz kadınlar ne yapıyorsunuz memeleri * resmen gözümüze sokuyorsunuz geçen bir kadın gördüm resmen arasına giriyor tanga giymiş resmen bir de dantelli sütyen giymiş uçları her yeri belli oluyor
aynen hem kadınlar daha çok haram işliyor çünkü şöyle bir şey tamam erkekler değişiliyor ama iyi kadınlar kızlar öyle sütyen külot gezdikçe erkekler göz zinası yapıyor yani ister birlikte olmuşsun ister gözlerine yemişsin farkı yok yani
aynen Bir de kadınlara açık kadınlara baktığı için yine haram işliyor işte o göz zinası
bende
Müslüman gibi görünen gavur çok.. Bunun haram olduğunu bilen bile çok az..
1000 tane kadın görecen o haram degil bu mu haram simdi
Ona haram demeyen kim? Ha herkes giyiyor diye sizde giyiyorsunuz yani öyle mi? Allah’a da böyle dersiniz.
Ülkenin kadınlarının hepsi çıplak. Erkekler şu halde geziyor diye şikayetçisiniz öyle mi 😂
Ha herkes giyiyor diye sizde giyiyorsunuz yani öyle mi? Allah’a da böyle dersiniz.
Herkes kendinden mesuldür kadınlar açık da gezse kapalı da gezse bu senin haram işlediğin gerçeğini değiştirmiyor.
Kıyafet özgürlüğü var 100 yıldır falan ülkemizde, isteyen istediğini giyebiliyor bilginize
Kadınlar Mecidiyeköy de giydikleri şortlarla popo yu komle gösteriyor ince şort ve tayt giyerek şeftalinin önden ayrımını gösteriyor taytin arkasını 2yanagin arkasına sokarak neler yapıyor daha ne erkek şeyine düşmüş sunuz😅
Herkes kendinden mesuldür ben açık da gezsem kapalı da gezsem bu senin haram işlediğin gerçeğini değiştirmiyor.
Hangi erkekler o gördüklerini erkek sanman çok komik ayrica umarim sende bi yerlerini açmıyorsundur yani erkek sen olmayasin
O boş vaktini buralarda degil git anana yardim ederek harca abazalar seni tatmin etmeyecektir burada.
Doğru söylüyorsun çünkü kadınlar bikinileri ile tüm avret mahallerini kapatıyor :)))
sana bir şey diyeyim mi sensin o çocuğu hem de alası ne ayıp
@ahmetuysal67 bu ne şimdi
güncelleme yaptı yoruma bakar mısın buradaki herkes hepiniz nokta. çocuğu yazmış
tatilde avret yerlerini kapatan insan var mı?
Herkes giyiyor diye değil, sen erkekleri soruyorsun bende orada herkes var diyorum. Dinsiz değiliz o kadar da çok şükür
bende diyorum orada herkes aynı kafada aynı eylemde bulundukları için açıyor. yani sanki kadınlar kapalıda erkekler acıyormuş gibi sormuşsun. açmayan erkekler zaten ona göre yerlere gider aile yerlerine
senin bu resime bakman caiz mi?
Ha herkes giyiyor diye sizde giyiyorsunuz yani öyle mi? Allah’a da böyle dersiniz
papağan gibi aynı şeyleri söyleyip durma. başkasının cıplak resmine bakınca sevaba mı giriyon
Kendini dindar sanan beyin özürlü şu yaptığın ağır ergen atarı ile dincilik yapma bana kapat burayı heryeri git odanda otur o zaman
Giydiği bikiniden ammi fırlayan karılar bize akıl vermesin
evet meme uçlarını görüyorum olmaz böyle
Yorumdakiler müslüman erkeklerin özeti
Aynen öyle🤣 utanmazlar
Erkekler kadınlardan daha Kapalı giyiniyor
Ama Allah’ın istediği gibi giyinmiyorlar.
böyle bir şey varsa alırım direk he
Var tabi
Bunun aynısı var mı bilmiyorum ama denize girerken altına kapri üstüne tişört giyebilirsin.
Ben kocama böyle giydiririm. Açık giyinemez.
Ne günahkar adamım lan ben o zaman
Göbek deliği niye haram onu anlamadım
Önce siz örtün
Sen bide nude plajına git istersen
sanane teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Plajda insanlar hem rahat etmek hem de güneşlenmek için çoğunlukla daha kısa şortları tercih edebiliyorlar. Görseldeki gibi daha uzun ve katmanlı giysiler de kendine has bir stil yaratıyor tabii ki! 🏖️ Herkesin kendine uygun olanı, kendini içinde en iyi hissettiği parçaları seçmesi bence en doğrusu. Moda dediğin zaten kendini ifade etmenin en güzel yolu! 😉☀️