Kilo verecek lens kullanacağım (gözlükleri çıkarmak için) Saçımın modelini değiştirmiştim boyatmayacağım.
Giyim makyaj vs haricinde kendimi nasıl değiştirebilirim ?
Giyim makyaj vs haricinde kendimi nasıl değiştirebilirim ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dans kursuna katıl ve diksiyon dersi al. ayrıca bir müzik aleti çalabilirsin yada resim kursuna gidebilirsin. yani yeni bir hobi=)
Dans ve diksiyon olabilir. Ama enstrüman pek mantıklı olmaz. Çünkü kahramanımız ortalama 20 yaşlarında olduğu için, parmakları enstrümanı geç kavrayacaktır... Bu durumda onun canını sıkacak ve motivasyonunu düşürecektir...
Değişimi sürekli hale getirirsen değişim olmaz rutin olur.
Tadını bozma.
ilk önce kilo ver ondan sonra dilediğini yaparsın
Uzun vadede olacak bir şey =) diyeti ve sporu elden bırakmıyorum.Kendimde o zamana kadar tatmın edıcı bı degısıklık arıyorum
yani kendini nasıl daha alımlı ve güzel hissediyorsan öyle takıl. böyle böyle yap demek saçma sonuçta kimine yakışır kimine yakışmaz
Cevap
10Cevap
tarzını komple değiştir saçını makyajısını giyimini
bence degısıme once su profılı degıstırmekle baslasan ıyı olur cunku benı cezbedıyo
Kitaplar okuyup kisiligini gelistirebilirsin;)
İlginç bi yorum begendim.
Okuyorum kafamı dagıtmak için bazen aynı cumleyı 3 kez tekrar etme durumunda kalsamda..
Kitap, muhteşem bir öneri... 500 tane kitap bitirdim şu ana kadar... Mürekkep yalamak çok güzel birşey... Hayata karşı olan, olumsuz perspektifi ortadan kaldırıyor. Özgüveni kuvvetlendiriyor... En azından, bir ortama gittiğinde, ufkun genişlediği için, pasif olarak kalmıyorsun...
değişime karar vererek değişmişsin sen
ezelin doktorunun adresini vereyim mi
yapabileceğin bir şey kalmamış zaten
Bir İstanbul Masalı vol2
Alaka ?
Bırak bu siteyi kullanmayı..
Dik dur,karnın içerde popon geride
günümüzünn sorrunları...
Kilon ve boyun kaç?
1 55 60 Dukan diyetı kıtabını aldım uyguluyorum gunluk yuruyus yapıyor mekık cekıyorum.
Kilom harıcınde ne yapabılırım tatmın edıcı yeterlılıkte hıssetmıyorum cunku kılo uzun vaede verılıyor.
Bende başlayacağım ama kısmet olmadı :/ elma dieti yapıyordum acıktıkça elma yiyordum 15 günde 3 kilo vermiştim.
Dukan diyetı protein diyetine dayalı bir diyet kitabını almana gerek yok ben aldım oyle goze çarpan birşey yok.Atak döneminde benimki 7 gün sürecek 3-5 kilo verdirtiyor.
Diyet zor birşey değil. En etkili taktik, kilo alırken hangi yöntemleri uygulamışsan onların tersini uygulaman yeterlidir... Ben 1 senede 55 kilo verdim :))) Tavsiye ederim..
Yeni bir dil öğren
Estetik yaptırarak...
Estetige ihtiyacım yok.
hicbisey
saçını boyat.
Boyatmayacagımı belirtmiştim.
boyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar