Açıktan kastım saçı vs. Eşi ile yalnızken dahası vs. Yatılı misafirim var da su içmeye kalktım bayağı eşofman ve atlet ile. Saçma sapan bir çıkarımda bulundu da şok oldum, uyku sersemi anlamadım da.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıktan kastım saçı vs. Eşi ile yalnızken dahası vs. Yatılı misafirim var da su içmeye kalktım bayağı eşofman ve atlet ile. Saçma sapan bir çıkarımda bulundu da şok oldum, uyku sersemi anlamadım da.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yahu gece gece ne olacak?
Eşin mi bu? Yoksa genel bir soru mu?
Yahu eşim neyi yadırgasın soruyu okumadınız mı?
Yatılı misafirim var da su içmeye kalktım bayağı eşofman ve atlet ile. Saçma sapan bir çıkarımda bulundu da
Yahu misafir seninse, soru da eş üstüne ise senxe öyle anlaşılması normal değil mj?
Evde erkek misafir varsa giyimine dikkat etmen lazım gene bence tesettürlüsun sonuçta eşinle baş basayken isterse geceligin le gez evde sorun olmaz öyle de yapmalisin eşin için
Yani tercih meselesi de yine de odadan çıkmadan üstüne bi şal atsaydın daha iyi olurdu bence tesettürden dolayı
Açık bir şey yok gerçekten.
eşofman tişört
Aynen
İşte demem o ki evde misafir yokken kocanlayken istersen çıplak dolaş ama zaten halihazırda tesettürlü olduğundan misafir vs varken üstüne bi şal vs atman daha iyi olurdu çünkü ha evde yabancı var karşısına öyle çıktın ha dışarıda aynı kişinin karşısına öyle çıktın. Ki zaten kapalı biri olmasan yine tişört eşofmanla çıkmanın bi mahsuru yoktu bu sadece benim görüşüm
Yaşın kaç senin?
Senin şu düşündüğünü senden büyük bir adam düşünemedi de o yüzden sordum. Evet 10 yaş büyüğüm senden.
üzerinde atlet içinde sütyen var mı ve evdeki misafir kim
Yani yabancı varsa ina göre giyinmelisin yoksa tabi ki evde açık olabilirsin
Ne dedi ki bu kadar zoruna gitti ki. Nasıl becerdi moralini bozmayı
Tesettürlü bir kadin evinde isterse ciplak bile gezebilir. O kisinin yasam alanidir kendi ozelidir
aynen öyle
Aciklamayi okumamistim ama sacma sapan konusam o kisiyi bir daha eve almaa
Ya şu yazıları adam akıllı yazın ne dediğiniz anlaşılmıyor
Olur tâbi evinde açık olmayacak nerede olacak ama madem kapalı ve evinde misafir var dikkat etmeli diye düşünüyorum
Giyimimde bir şey yok ki yani şaşıracak bir açıklık yok.
Tabiki de olmalı hatta benim bi eşim bildiğin çıplaktı hep evin içinde
İstediği gibi olabilir
Misafir kadın mı erkek miydi?
Aşırı merak ettim seni
Evde misafir varsa dikkatli olunmalı ama yoksa evinde isterse çıplak dolaşsın
Olur
Olabilir ne alaka sevin sonıçta
Olur
misafir varsa uygun degil tabi
Ne dedi
Bana göster kndni
Kocan mı laf söyledi
Kim saçma sapan çıkarımda bulundu
olabilir.
Tabiki de
Sanami dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, inanılır gibi değil böyle bir şey yaşamış olman! Ev senin özel alanın, kendi konforun ve rahatlığın en önemlisi. Hele eşinle yalnızken istediğin gibi giyinmen, rahat etmen en doğal hakkın. Misafirlerin varken bile evin içinde nasıl rahat ediyorsan öyle olmalısın. Kimsenin senin evindeki rahatlığını yargılamaya hakkı yok bence. O çıkarımı hiç kafana takma, sakın moralini bozma. Senin evinde keyfin ve rahatlığın öncelikli. 💪💖