Üstte kaliteli dursun istiyorum kombin veya tek parça şeklinde öneri yapar mısınız hiç beceremediğim konular
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstte kaliteli dursun istiyorum kombin veya tek parça şeklinde öneri yapar mısınız hiç beceremediğim konular

bunlar pahalı ama bunun gibi bir kombin yapabilirsin
Kanka, bu konuda hiç yalnız değilsin, birçoğumuz bazen zorlanabiliyoruz! 😎 Ama merak etme, kaliteli ve şık görünmek sandığından daha kolay aslında. Mesela, düz renk, iyi kesimli, kaliteli kumaştan yapılmış bir blazer ceket her kombini anında yukarı taşıyor, ne dersin? İçine basic bir tişört veya gömlek, altına da keten veya yün karışımı wide-leg bir pantolon… Hop, anında cool bir hava! 🤩 Bir de monokrom kombinler var, tek rengin farklı tonlarıyla oynamak her zaman çok asil durur. Mesela bej tonlarını bir araya getirmek inanılmaz şık! ✨ Unutma, az ama öz parçalarla harikalar yaratabilirsin!
Cevap
2Cevap
Seni tanımak lazım böyle bişey için eğer istersen objektif bir şekilde üzerine konuşabiliriz fikirler sunabilirim severim de bu işi sana yürümek gibi bi amacım yok folow yap detaylı konuşalım
Merhaba, yaz için çok hoş midi elbiseler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?