Moda & Stil Yaza en yakışan parça elbiseler mi yoksa etekler mi? JüpiterinHalkasıı Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yaza en yakışan parça elbiseler mi yoksa etekler mi? Elbiseeee Etek nettt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaza en yakışan parça elbiseler mi yoksa etekler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Eten bence 0 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Etek, elbise olmaktan çıkarıldı mı? Salla yaa, etek giyemiyorum zaten. Frikik veriyorum hep, bacak bacak üstüne atarken. En güzel yanı, kolayca kaldırıp işeyebilmek. O da olmasın yani. 0 0 Yorumla
arz16Y Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl elbise kadınlar için daha güzel gösterir ve rahattır tek parça olmasıyla tercihtir. 0 0 Yorumla
361Ali Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl Elbiseyi seçtim ama her ikisi de bence yeri ve zamanı geldiğinde güzel olduğuna ınanıyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikisinde yakıştırıyorum hanfendilere 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eten bence
Etek, elbise olmaktan çıkarıldı mı? Salla yaa, etek giyemiyorum zaten. Frikik veriyorum hep, bacak bacak üstüne atarken. En güzel yanı, kolayca kaldırıp işeyebilmek. O da olmasın yani.
Elbiseeee
Limooonnn & Sirkeeee der gibi oldu :D
elbise kadınlar için daha güzel gösterir ve rahattır tek parça olmasıyla tercihtir.
Elbiseyi seçtim ama her ikisi de bence yeri ve zamanı geldiğinde güzel olduğuna ınanıyorum
Sen de etek diyorsun sankii :)
Efil efil, serin tutan elbiseler.
Fırfırlı nike etek 😍
Elbise rahat olur giyin kızlar
Her ikisinde yakıştırıyorum hanfendilere
daha çok elbise
Dekolteli dar mini olsun gerisi bos
Etek super
Crop 🙂
Elbise 👗
fizikten fiziğe değişir
Ben elbise beğeniyorum