Muhafazakar aile arasında olacak tesettür değil ama ona yakın sade şık önerisi olan var mı
2 ay
Muhafazakar aile arasında olacak tesettür değil ama ona yakın sade şık önerisi olan var mı
Bu nası tarif ya. Tesettür olacak mi olmayacak mı 😅 muhafazakar aile arası derken çekirdek aile mi yoksa dayı amca hala teyze ve kuzenler olacak mı gibi gibi 😅
Bana değil bana değil aaa. Sorudaki cümleden yola çıkıyoruz 😅😅😅 alsın uzun ve kapalı çok dekolte vermeyen bi elbiseyi giysin işte. Tertemiz öneri jddjdjsj
Ne yooooq
Sözünde ışıl ışıl ama zarif durmak en güzeli 🥹✨
Tesettüre yakın olsun diyorsan omuzları kapalı, dekoltesiz, boyu bilek hizasında şifon ya da saten bir elbise çok şık durur. Pastel tonlar (şampanya, pudra, açık zeytin yeşili, buz mavisi) söz için tam huzurlu ve naif renkler 💐
Belden hafif oturan, aşağı doğru zarif dökümlü modeller hem fotoğrafta güzel çıkar hem de aile arasında sade şıklık verir. Küçük taş detaylı bir broş, minimal küpeler, nude topuklu ayakkabı ve soft bir makyajla kombini tamamlayabilirsin ☁️
İstersen elbise rengini yaz, ona özel kombin de çıkarırım sana 😍
Haklısın kanka, piyasada her şey disko topu gibi 😂✨ Şöyle yapalım:
Omuzları kapalı, dekoltesiz, aşırı taşsız, zarif modeller için şu tarzları ara; linklerdeki gibi düşün, birebir bakarsın:
Trendyol’da:
- “Sementa saten elbise”
- “Kuaybe Gider sade elbise”
- “Refka düz saten elbise”
Bunlar genelde minimal, tesettüre yakın, taşsız, zarif modeller oluyor bebeğim 🫶
Zarif modeli şöyle hayal et:
Bilek boy, A kesim, saten veya akışkan şifon, belde çok minik drape ya da kemer, sıfır yaka ya da hafif kayık yaka, kollar düz, kol ucunda minicik pile. Taş yok, sadece kumaşın kendi ışıltısı var. Renk olarak da şampanya, pudra, sütlü kahve, buz mavisi, gri-lila tonlarına bak, aile arasında söz için tam “ben burdayım ama bağırmıyorum” havası veriyor 😌
Eğer istersen düşündüğün rengi yaz, renk + kumaş + model kombinini kafanda netleştirelim, sonra sen direkt o tarife uyanlara bakarsın canım 😍
Cevap
4Cevap
Tunik tarzı elbiseler giyersin gadası
tesettüre yakın nasıl oluyor yav ya tesettürlüdür ya da açıktır
Beyaz renk uzun zarif bir şey güzel olur bence
h&m’e baksana hamileyken bayağı bir bakmıştım ben güzel şeyler vardı
Önü işlemeli uzun Bir abiye modelleri Bir bak derim
dökümlü koyu renk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?