Hani bazı şeyler müstehcen diye ceza alırken denizde çok açık insanlar var, kadın olmama rağmen şaşırıyorum, arasına kaçmış şekilde her yerleri açık yürüyorlar
2 gü
Cevap
34Cevap
Baskı ortadan kalkınca böyle olur
Basit örnek
Soda çalkalama mis gibi açılır
Çalkala aç kontrolsüz fışkırma
Onlarda da bu oluyor sosyal ortam değişti laf yapacak yok belge yok içindeki patlıyor
İstemeden de kaçıyo bazen nasıl bişeyden bahsediyosun bilmiyorum ama normal bikini bile istemsizce araya kaçıyo
Sence amaçları o değil mi ucuz beyinlerini o işler için harcıyorlar sonra erkeklerin kendilerini ciddiye almasını bekliyorlar
Kadın olarak ben bakakaldım güzelliğine değil de nasıl bu kdr giyinmisler diye erkekleri dusunemiyorum
Ciddiye alamıyorum kuyruk sallarsa o kuyruğu kaldırıp manipüle edip aleti sokar geçer erkek çok görüyorum şehirde Bursada üniversite tarafında gördüğüm rezillikler yeterli
Sanane milletin kicinin arasina giren sana mi giriyor sen kendi evindeo lanlara git bak. Her b. ku yapip burdan ahlak bekciligi yapan ucubelere irite oluyorum mk allah bilir sen ne flimler ceviriyorsundur
Sonuçta laik bir ülke her şey ortada gezmek serbestmiş hdjsksksk popon kapat deyince protesto yapan insanlar var bizde
Ya aşırı olmasa kimsenin hakkı yok tabi ki
Söz etmeye* ama insanlar ailecek gidiyor karı koca cocuk felan bi değişik olıyo
Çocukların olduğu ortamlarda o kadar açık giyinmek normal değil bence
Bizim için güzel seksi ama tabi ki suyunu çıkardılar
Size ne insanların giydiğinden, iki cm daha küçük olunca ne oluyor
Daha küçük değil KNK direkt arkasının arasına kaçıyor bide bunu selülitli hoş olmayan kıçına yapıo hani sadece deliğini kapatmıs
İyi veya kötü fiziği olsun zaten delikleri kapanınca başka farklı biyer kalmıyor
Onlar laik onlar elit kesim onlar cehenneme odun olacak inşaAllah
"gör malımı girmek istersen yanaş " demek gibi olmuyor mu?
Bilerek bunun olmasını isteyen çok görünsün istiyorlar zaten
Teşhir seviyorlar muhtemelen.
resmen o çizgi belli oluyor, sanırım belli olması da bikini kalitesiyle alakalı
Orası Deniz her yer güneşlecek tabiki
neyin arasına
Arkasının
güzel duruyor
Ama sence ayıp deilmi
değil, öyle giyinmek istiyor
Onların amacı o zaten
Arasına da kaçmasın 🤦🏻
Herkes istedigini giyer
Tanga mı giymiş ön mü
Tanga bikini giyiyorlar çok rahatça
boş ver ya daha iyi karağeçeli hasemeli olmasında
Bunu biz söylesek linçleniriz
Şile'de Riva da çok vardı ne öyle şeftali gibim
Nasıl rahatsa öyle davransın bence
Bende şaşırıyorum gözlerim fırlıyor
Normal değil bence. Teşhiri seviyorlar
Galiba ya cok fazlalar
Sonra da erkekler sapık ve abaza oluyor. Bakmamak için kafa çevirmek zorunda kalıyoruz. Ama artık sayıları çok fazla
Evet bikini giyinir kotu değil ama asırısını da yapınca boyle bi şaşırıp bakıosun
Bikinide de aşırıya kaçan var. Transparan giyip belli ediyorlar vajinayı. Ya da kumaşından mı kaynaklanıyor emin değilim. Meme uçları ve vajina dudakları belli olanlar da var
Avrupada bu kadarını görmedim.
Cidden bide selülitli felan sismanlar hayret ediyorum utanmıolar
Alışmış kaşarlığa
Sen birde benim gittiğim sahillere felan gitsen.
Orası evet edep çok iyi birşet
Kıskanma sende giy
Normal
@Asya_2275 sever misin sende öyle giymeyi
@Ruhkoparan sal kızı.
@DedektifMinnie her seferinde o denk geliyor sayfada artık sardım napayım başka
Denk geldiği için değil, yazma sebebini biliyorum kıza ama izin vermem 🤪, benim korumam altında 😎.
@DedektifMinnie teşekkürler 😹🌸
@DedektifMinnie hayırda sebep ne olursa olsun şeytana uydu o da bana yazdı ne yapabilirsin ki
pek ihtiyacın yok gibi korunmaya ama neyse
@Ruhkoparan evet, Asya isterse kendisini koruyabilir, güçlü bir kız ama ben özellikle destek için buradayım.
misal verdim ya neyin tribi?
@DedektifMinnie olur koalisyon kur 👍
Normal değiller
Normal ya
Normal değil
Değil tabiki de ys
Normal değil
Ya kızlardan kötü yorum gelir diye düşündüm ben genelde mayo ya da elbise mayo giyiyorum bazen bunu da açık sanıyorum herkes ozgur tabik ama bi kadın olarak benim dıkkatımı çekiosa erkekler daha çok bakıyor
Evet bakarlar ben tanga giyiyorum ama araya kaçmıyor
Tanganın arkası ip gibi olmuyor mu? Arkasına nasıl kaçmıyor ki
Tatildemsn
Elbettee 🫠🫠
A mının arasına mı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım miya06yumii, bence plaj ve deniz kişisel özgürlüğün en güzel yaşandığı yerlerden biri. İnsanlar orada kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsa öyle giyiniyor. Kimi daha kapalı sever, kimi daha minimal seçimler yapar. Önemli olan kişinin kendi içinde nasıl hissettiği bence. Herkes kendi tarzıyla ve rahatlığıyla ışıldar orada. Bu tamamen kişisel bir seçim, kendini nasıl iyi hissediyorsan, o da senin stilindir! ✨🏖️ Unutma, moda kendini ifade etmenin bir yolu! 💖