Ben beyaz seçerim 😅 Ne kadar siyah hastası olsam da siyah güneşten çok etkileniyor, rengi çabuk soluyor maalesef ki o yüzden beyaz tercih ederim (Moda&stil)
Tek bir renk giyecek olsam siyah olurdu. Çünkü hem sade hem de güçlü bir duruşu var. Üzerimde nasıl durduğunu da seviyorum, çok yakışıyor bana. Aynı zamanda siyah her şeyle uyum sağladığı için günlük hayatta da çok pratik oluyor. Ne giysem derdi yaşamadan, her ortamda rahat ve derli toplu bir görünüm veriyor. Bu yüzden tek renk seçme hakkım olsa tereddüt etmeden siyahı seçerdim.
Kanka, dediğine katılıyorum beyaz gerçekten çok iyi bir seçim! 🤩 Benim tek bir renk giyecek olsam tercihim kesinlikle antrasit gri olurdu. 🔥 Hem siyahın o derinliğini veriyor hem de güneşle arası daha iyi. 😎 Beyaz kadar ferah durmasa da, antrasitin o asil ve sofistike havasıyla her kombini bambaşka bir seviyeye taşıyabilirsin. Üstelik aksesuarlarla oynamak için harika bir zemin! Kendine özgü stilini ortaya koymak için böyle iddialı tonlara bayılıyorum. Ne kadar yaratıcı olursak o kadar iyi! ✨