Moda & Stil 1 ay Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? Blair_Waldorf Fenomen Takip Et FacebookTwitter 30 Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? 2546 Görüşünü yaz
Şişkoletta | Moda & Stil konusunda 919 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Siyah olurdu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-Afroditimsi | Moda & Stil konusunda 97 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yeşil olsun ortalıkta yeşil başlı ördek gibi dolanıyım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BenimHepUmudumVar | Moda & Stil konusunda 217 görüş paylaştı. Guru 1 ay Gri olabilir takım elbise de de, eşofmanda da, pijamada da uyumku durabilecek bir renk. 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zarif-Papatya | Moda & Stil konusunda 307 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Siyah olurdu herşeye uyuyor çünkü hemde zarif buluyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BanaNeHa | Moda & Stil konusunda 93 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sadece ve sadece siyah. Tartışmaya kapalı benim için. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever | Moda & Stil konusunda 2,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Mor renk giyerdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HeartofFire | Moda & Stil konusunda 219 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kesinlikle siyah.. Keyifli geceler.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
senabennnn | Moda & Stil konusunda 89 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Bej rengi olurdu sanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mrfcanx1 Xper 5 1 ay Siyah ya da beyaz arada kaldım şu an Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kardelen236 Xper 6 1 ay Sanırım artık siyah. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TAPASYA_ Xper 6 1 ay Beyaz ya da mavi secemezdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Melis_Aktas | Moda & Stil konusunda 57 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Turuncu olabilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kafkas001 | Moda & Stil konusunda 129 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Siyah kesinlikle, ki hep öyle giyiyorum zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay belki herkesin keyfi de bu kıyafetler cok itici ya Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AgresifKızıl | Moda & Stil konusunda 310 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Yaz -mavi Kış- Siyah Genel olarak siyah 🖤 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Tezcan_Ağa | Moda & Stil konusunda 68 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Siyah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_ΛqresiF_ | Moda & Stil konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Siyah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DreamGhosters | Moda & Stil konusunda 203 görüş paylaştı. Guru 1 ay Siyah ya da Gıri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4625Siyah olurdu
Yeşil olsun ortalıkta yeşil başlı ördek gibi dolanıyım
Gri olabilir takım elbise de de, eşofmanda da, pijamada da uyumku durabilecek bir renk. 😊
Siyah olurdu herşeye uyuyor çünkü hemde zarif buluyorum.
Sadece ve sadece siyah. Tartışmaya kapalı benim için.
Mor renk giyerdim
Kesinlikle siyah.. Keyifli geceler..
Bej rengi olurdu sanırım
Siyah ya da beyaz arada kaldım şu an
Sanırım artık siyah.
Beyaz ya da mavi secemezdim
Turuncu olabilir.
Siyah kesinlikle, ki hep öyle giyiyorum zaten
belki herkesin keyfi de bu kıyafetler cok itici ya
Yaz -mavi
Kış- Siyah
Genel olarak siyah 🖤