Moda & Stil Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? Hayatınız boyunca tek renk giyecek olsanız bu ne renk olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mor renk giyerdim 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siyah olurdu herşeye uyuyor çünkü hemde zarif buluyorum. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sadece ve sadece siyah. Tartışmaya kapalı benim için. 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Mavi. Sıkıntılı günlerde rahatlatıcı bir renk olur. 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeşil olsun ortalıkta yeşil başlı ördek gibi dolanıyım 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı. Gri olabilir takım elbise de de, eşofmanda da, pijamada da uyumku durabilecek bir renk. 😊 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Yaz -mavi Kış- Siyah Genel olarak siyah 🖤 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Lila ve mor stabil 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle siyah.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah olurdu 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Siyah kesinlikle, ki hep öyle giyiyorum zaten 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Beyaz. 0 0 Yorumla
sosnxjslxnlsmsao Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl siyah veya pembe olurdu 0 2 Yorumla sosnxjslxnlsmsao +1 yıl bilememdim morda yakışıyor şimdi üçünden biri Yorumla gokmenseyhan0101 +1 yıl Mor kadına yakıştırdıgım en favori rengim dir hep demişimdir bunu hatunlar morrr istiyoruz mor 😊 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 836 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyah🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Mor renk giyerdim
Siyah olurdu herşeye uyuyor çünkü hemde zarif buluyorum.
Sadece ve sadece siyah. Tartışmaya kapalı benim için.
Mavi. Sıkıntılı günlerde rahatlatıcı bir renk olur.
Yeşil olsun ortalıkta yeşil başlı ördek gibi dolanıyım
Gri olabilir takım elbise de de, eşofmanda da, pijamada da uyumku durabilecek bir renk. 😊
Yaz -mavi
Kış- Siyah
Genel olarak siyah 🖤
Lila ve mor stabil
Kesinlikle siyah.. Keyifli geceler..
Bej rengi olurdu sanırım
Siyah olurdu
Siyah ya da beyaz arada kaldım şu an
Sanırım artık siyah.
Beyaz ya da mavi secemezdim
Turuncu olabilir.
Siyah kesinlikle, ki hep öyle giyiyorum zaten
belki herkesin keyfi de bu kıyafetler cok itici ya
Beyaz veya siyah olurdu
kesinlikle siyah en sade ve şıkı
Siyah olurdu
Pembe ya da lila.
Tabiki de siyah🌑
Siyah
Siyah
Siyah
Siyah ya da Gıri
Siyah
Beyaz.
Mor olurdu
Açık mavi
siyah
Mor.
Sarı kırmızı
Mavi olurdu
Bordo
Mavi.
Beyaz
Haki yeşil 💜
Mavi 💙
Siyah
siyah ya da beyaz 😂😂
Koyu
Siyah
Tabisi bej
siyah veya pembe olurdu
bilememdim morda yakışıyor şimdi üçünden biri
Mor kadına yakıştırdıgım en favori rengim dir hep demişimdir bunu hatunlar morrr istiyoruz mor 😊
Siyah
Siyah sanırım
Beyaz
Yeşil
Beyaz renk olurdu
Tabiki siyah
Siyah
Siyah
Simsiyah
Geleceğim ve geçmişim gibi
Tabi ki siyah :)
net siyah