Moda & Stil Ömür boyu tek renk giyecek olsanız hangi rengi giyerdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Benim tarafım belli djshxbx 🖤 Güncellemeler+1 yıl Herkes siyah giyiyormuş onu öğrendik dbsbss Ömür boyu tek renk giyecek olsanız hangi rengi giyerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben tabi ki de Siyah renk giyerdim en çok sevdiğim renk 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Siyah. Her rengi içinde barındırır ama hiç birine benzemez. İnsanı her zaman şık gösterir ve her ortama uygundur 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Forforlu sarıyı seçimde teletabi gibi gezem sjsj 2 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Siyah kurtarıcı renktir en mantıklısı o. Kırmızı demek isterdim ama kırmızı pantolon garip durur 😅 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl öyle bir takıntım yok hangisi olursa amam mümküns ebembe felan olmasın :D 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Pembe giyerdim, pembeyi çok çok çok seviyorum onsuz ömür geçmez diyerek de abartmak istiyorum şu an kdkf 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Beyaz giyerdim siyah da olur ama 1 1 Yorumla Masteɾ +1 yıl Renk kombini begendim güzel Yorumla
Emre_Aras Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğanın ve tabiatın rengini giyerdim üzerime.🌿Huzurun ve sakinliğin rengi 🍃🍃🍀 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Siyah en uygunu o çünkü düşünsene cenazedesin pembe giymişsin 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Saks mavisi tabi ki, gece mavi saçlarımla da uyumlu olur:)) 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İki renk seçebilir miyiz kelebek 😊 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tabikii Yorumla _Versace_ +1 yıl Siyah ve lacivert diyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum yorum için Yorumla _Versace_ +1 yıl Rica ederim, iyi akşamlar 😊 Yorumla Soran +1 yıl Iyi akşamlar Yorumla
kimimben33 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bence beyaz çünkü saflık ve asalettir ama insanların içini temizlemiyor maalesef 0 0 Yorumla
Sevilmeden Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Siyah sadece siyah çünkü çevreme ve aileme uğursuz olarak geldim 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 503 cevap paylaştı. Beyaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dedi eldivenine kadar siyah giyinmiş adam Yorumla FigmudSreud +1 yıl Bizde böyle kelebek hanım. Ters köşe yapmayı severiz Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Neden ada ya felanmi düşecez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kulağıma öyle bir haber geldi uzaylılar bizi kacirip adaya aticakmis Yorumla Masteɾ +1 yıl o senin kulagina fisildiyanin ben taaa Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Siyah giyerim ama aslında siyah renk değil. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mecbur siyah dicem ya da kahve tonlari 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyah renkli yardım siyahı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Resimlerhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Siyah 3 5 Yorumla Helbestt44 +1 yıl Kesin size çok yakışıyor siyah🙂 Yorumla Resimlerhayaller +1 yıl Seviyorum evet Yorumla Helbestt44 +1 yıl Aslında erkeklerde hep siyah seviyor ama benim gri Yorumla Resimlerhayaller +1 yıl Benim en sevdigim renktir gri Yorumla Helbestt44 +1 yıl Elbiserlerim çoğu gri sizn Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Siyahhh 1 1 Yorumla lvebdy +1 yıl Ayrica srksi durur siyah rengi kadinda ozellikle Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Lacivert 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. siyah 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 952 cevap paylaştı. Açık mavi iyidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ben tabi ki de Siyah renk giyerdim en çok sevdiğim renk
Siyah. Her rengi içinde barındırır ama hiç birine benzemez. İnsanı her zaman şık gösterir ve her ortama uygundur
Forforlu sarıyı seçimde teletabi gibi gezem sjsj
Siyah kurtarıcı renktir en mantıklısı o. Kırmızı demek isterdim ama kırmızı pantolon garip durur 😅
öyle bir takıntım yok hangisi olursa amam mümküns ebembe felan olmasın :D
Pembe giyerdim, pembeyi çok çok çok seviyorum onsuz ömür geçmez diyerek de abartmak istiyorum şu an kdkf
Beyaz giyerdim siyah da olur ama
Renk kombini begendim güzel
Doğanın ve tabiatın rengini giyerdim üzerime.🌿
Huzurun ve sakinliğin rengi 🍃🍃🍀
Siyah en uygunu o çünkü düşünsene cenazedesin pembe giymişsin
Saks mavisi tabi ki, gece mavi saçlarımla da uyumlu olur:))
İki renk seçebilir miyiz kelebek 😊
Tabikii
Siyah ve lacivert diyorum
Teşekkür ediyorum yorum için
Rica ederim, iyi akşamlar 😊
Iyi akşamlar
siyah giyerdim toz olsun dmxmx
Ay ben de siyaahhhh ve pembee
bence beyaz çünkü saflık ve asalettir ama insanların içini temizlemiyor maalesef
Siyah sadece siyah çünkü çevreme ve aileme uğursuz olarak geldim
Beyaz
Dedi eldivenine kadar siyah giyinmiş adam
Bizde böyle kelebek hanım. Ters köşe yapmayı severiz
Siyah güzel ama mavi de severim.
Neden ada ya felanmi düşecez
Kulağıma öyle bir haber geldi uzaylılar bizi kacirip adaya aticakmis
o senin kulagina fisildiyanin ben taaa
Sana siyah çok yakışır 🤭
Siyah.
Bebek mavisi sanırım.
Kabul etmiyorum tek renk seçemezdim
Siyah giyerdim 😻
Acun gibi net siyah giyinirim.
Buz mavisi giyerim
Siyah olurdu ya da lacivert
Siyah giyerim ama aslında siyah renk değil.
Mecbur siyah dicem ya da kahve tonlari
Siyah ya da kot rengi.
Siyah renkli yardım siyahı çok seviyorum
Siyah
Kesin size çok yakışıyor siyah🙂
Seviyorum evet
Aslında erkeklerde hep siyah seviyor ama benim gri
Benim en sevdigim renktir gri
Elbiserlerim çoğu gri sizn
Siyah
Siyah 🖤
bence de