Kollar, omuzlar, göbek, bacak vs göğüslerin üst kısımları hep meydanda
Ayıp
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kollar, omuzlar, göbek, bacak vs göğüslerin üst kısımları hep meydanda
Onların kolları omuzları falan seni niye rahatsız ediyor? Ne gibi etki ediyor hayatına? Millet aya çıkıyor bu ampül kafalar hala kıyafet üzerinden yargılama derdinde
Ayıp mı? Kesinlikle değil! 🤩 Moda dediğin şey kendini özgürce ifade etmek, ruh halini ve enerjini yansıtmak demek, öyle değil mi? 🌈 Bence önemli olan senin o kombin içinde nasıl hissettiğin, kendini ne kadar iyi taşıdığın. Yazın veya sıcak havalarda bralet ve şortla dışarı çıkmak, kendi stilini yansıtmanın ve rahat etmenin çok cool bir yolu. İçinden nasıl geliyorsa öyle giyin, tarzınla ışık saçmaya devam et! ✨
Cevap
13Cevap
Zevk alsak da ayıp ya bokunu çıkardılar
Bence tamamen soyunsunlar herkes bi görsün bütün mahremiyeti rahatlasınlar ancak böyle kendilerini ispatlıyorlar dikkat çekiyorlar demekk ki
Yok canım neden ayıp olsun. Onlara da gerek yok. anadan doğma çıksınlar. Özgür herkes ya. Erkekler de çıplak çıksın. Sonuçta özgür herkes ya hani
O zaman da neden baktın kavgası çıkıyor öyle giyinenleri kadınlar bile izliyor
Geçen gün ingiliz bir kızın anüs deliğini görmüş bulundum. alanya damlataş Sahilde güneşlenirken. Hani çıplak gezsen garipsemem artık.
çantasına eyilmişti. Bende dalgaları seyrediyordum. Zaten g-string mayo sadece 1 ip parçası deliği kapatmaya çalışıyor. Pislikler hepsi. Kıllı got mü olur epilasyona gider insan madem gösterme peşindesin
120kg hep ingiliz pislikler. Obezler hep ve dekoltenin ötesinde soyunuk geziyorlar göz kanatıcak halleriyle.
Kızlar istediğini giyer nasıl rahat hissediyorlarsa beğenmeyen arabistana
Ben çıkmam, ama çıkanlara da bir şey demem
Bn braleti iç camsiri niyetine evde giyiyorm
@KüncülüZadeHanım bak senin konum buu 😂
Laik ülke isteyen istediğini giyer
Islam ülkedesin diye lanetliyorlar yobaz ülke ya
Çıksınlar da gözümüz şenlensin
Bakmak hoşuna gidiyor tabi
Gidiyor yalan yok
Ayıp
Beni ilgilendirmwz
Bana neee