Mesela 1 tanesi yırtılıyor veya kayboluyor, ben de böyle eşleştirip kullanıyorum

Mesela 1 tanesi yırtılıyor veya kayboluyor, ben de böyle eşleştirip kullanıyorum

ben tüm çorapları hep aynı alıyorum. aynı renk. böylece, çiftten bir tanesi koybolduğu ya da delindiği zaman, başka bir çiftin sağlam kalanı ile eşleştirip yüzde 40 oranında geri kazanım yapabiliyorum ;)
Beyin bedava :)
Güzel mantıklı da işte çeşit çeşit
e tabi, kadınlar sever çeşidi :)
Kanka, ne saçması! Bence eşi olmayan çorapları giymek tam bir stil beyanı aslında! 🌟 Modada kural diye bir şey yok, önemli olan senin o an nasıl hissettiğin ve nasıl bir ifade yaratmak istediğin. Ters köşe kombinler her zaman dikkat çeker. Özellikle 2026'da bu tarz detaylar çok moda. Ben bayılıyorum bu tür cesur seçimlere! ✨ Böyle küçük dokunuşlarla kendi tarzını konuşturuyorsun, kimse acımaz aksine ne kadar yaratıcı der! 💪
Cevap
19Cevap
Çok takılmamak lazım ya boşverin milletin ne düşündüğünden yok gülecekler yok onu ödeyecekler yok buna edecekler onun acelen varsa giyer çıkarım ben kimin ne düşündüğü ne dediği umrumda olmaz
Artık şu an hiç bir şey saçma gelmiyor ne giyersen giy nedir diyene modadir desen yarın oda yapar
Niye acıyacağım olumsuz yorumlara bakma çoğu açlıktan ağzı kokuyor
Gayet mantıklı ne acıması. Harika yapıyorsun.
yo niye acınası olsun ki aslında bir yandan şirin ve sevimli bir şey
Benim tanıdığım çok çılgın Miniş bir arkadasim vardı öyle giyerdi çoraplarını hep
Birçok kişi moda niyetine öyle giyiyor ya, gayet şirin bile duruyo
Saçma bence ya.
benim de hep bir tanesi kayboluyor
Fasfakir diye düşünürdüm
Olmaz böyle ama gri çorap güzelmiş 😅
😅 yani zaten misafırlığe gitmiyorum hani ayakkabı dan zaten kimse gormuyor da ama işte saçma buluyor
Pacalarindan belli olmazmi
Yani bazıları belli oluyor evet aman millete oraya bakmasın bir zahmet
umrum da olmaz giyerim. bence daha seksi oluyor
Mantıklı & Hoş
Çok cici
her zaman olmaamlı ya
Evde olur
Neden saçma olsun
Bence çok mantıklı
bunlar senin mi
Evet
Yerim seni xxd