Terlik içine çorap giymek kezbanlık mıdır? Rihanna bu kombinin altına terlik giyince moda oluyor da biz giyince niye olmuyor? 🤨 Peki terlik içine çorap giymek moda olsa giyer misiniz? :D
Terlik içine çorap giymek kezbanlık mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kezbanlık çıktı bir de. Niye kezban saf köylü kızı ismi. Köylüyü hakir görmek için zibidilerin uydurduğu sözlere bakmayın. Garibi hakir gören onlar gibi yaşamadan ölmez. Daha dün yamalı yırtık pantolon giyeni dışlayanlar bugün her yanı yırtık yamalı kıyafetler ile sokakta gezip buna moda diyorlar :) Bir hadis vardır ahir zamanda kimin elbisesi ile alay edildiyse onlar gibi giyinip gezeceksiniz diye.
Kezbanlık denilen şey burnu havada kendi çağdaş zanneden tiplerin milleti aşağılamak için uydurduğu bir kelimedir. Kıçına kadar açıp sırt dekoltesi veren kadın bu benim özgürlüğüm diyorsa lastikli don giyen kadının da her hareketi kendi özgürlüğüdür kime ne aşağılamayın.
Kış aylarında Parmak arası terliği parmak çorapla, bantlı terliği de normal çorapla giyiyorum. Ayağım kirlenmiyor üşümüyor, hem de hava alıyor. Mükemmel bir rahatlık bence. Buna kezbanlık diyenler, kıyafetle giyimle insanları tartmaktan vazgeçin! Dışı güzel içi boş insan doldu sokaklar, bir sürü kişi dış görünüşüyle kendini kabullendirme peşinde.
Kezbanlık ne ya ne saçma bir terim kime göre neye göre. Herkes gibi tek tip mi giyinmek gerekiyor. İnsanlar içinde ne varsa onu yansıtmalı yansıttığı onun özüdür. Ve herkes aynı olamaz özünde herkes farklıdır. Moda diye tutturmasa herkes birbirindne faeklı giyinecek ozaman herkes gizli kezban diyelim🤦♀️
o kezbanlık şu kezbanlık diye diye insanalr içinden çok dışıyla uğraşmaya başladı sonra ortaya şık giyimli, giyimine özen gösteren içi boş kıyafetleri dolduran insanlar ortaya çıktı. İnsanların kişisel tercihini aşağılamayı çok seviyoruz maalesef.
Her gün aynı elbiseyle dışarı çıkmaktan utanan insanlar neden her gün aynı düşüncelerle sokağa çıkmaktan utanmazlar ki?
Kezbanlikla alakası yok havaların soğuk olduğu bir günde ekmek almaya falan ayağımdaki corapla ayakkabı değil terlik giyiyorum coraplida corapsizda giyiyorum ve hoşuma gidiyor ben güzel buluyorum
Ünlüler sürekli abuk subuk kıyafetler giyerler o yüzden onlarda sırıtmaz. Sen yılın 355 günü normal giyinip 10 gün böyle takılmak istersen uyumsuz durur.
Estetikten yoksun bulduğum bir şeyi sırf moda diye giymem. Mahalle arasında yakın bir yere giderken evden terlikle bu şekilde çıkılır normaldir derim ama bunu moda diye günlük hayatta giymek de ne bileyim.
En İyi Cevaplar