AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki tül ten rengi olabilir ama çok da gerekli değil bence
Ben işte ten rengi olan değil bildiğin çorap Hani herkesin giydiği var ya günlük olarak
O zmn çok hoş durmayabilir
O zaman ben açık ayakkabı kesinlikle giymemeliyim ama çok beğenerek aldım çok güzel ama hiç çorap kısmını düşünmemiştim
Çorapsız giyin
Olmaz
Siz bilirsiniz
Absürt buluyorum burnu kapalı bir ayakkabı varsa kullan bence
O zaman öyle yapmalıyım kesinlikle ama çok beğenerek aldım ama hani giyemiyorum gerçekten
Yazın kullanırsın yahu en kötü bir gece davetine giderken giyersin arabayla alınıp bırakılacak bir gece de tercih edersin
Gene çorap giyeceğiz içinde sonuç olarak bu yaz olsun kış olsun çorap önemlidir hep giyinmeli
Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin beni ilgilendirmez. Ben çorap severim 😅.. Çorap ten rengi olursa saçma olmaz
İşte en işte ten rengi giyemem bir kere Hani giydim Ama kendimi çok çıplak gibi hissettim herkes ayağıma bakıyor gibi hissettim zaten genellikle açık ayakkabı da giymem o gün elbise giymiştim mecbur açık ayakkabı giymiştim bu sefer de özene özene bir tanem topuklu ayakkabı aldım ama hani bir anda ayakkabı çorap oraları hiç aklıma gelmişti bilmiyorum ilk defa aldım zaten genel olarak topuklu giymem spor ayakkabı eşofmanla giderim her yere
Ben de ne bileyim öyle hoşuma gitti Ama keşke kapalı alsaydım ama bilmiyorum böyle açık hoşuma gitti bilmiyorum artık çorapla olur mu Çok olacağını da sanmıyorum dediğim çorap da ince çorap falan olandan değil ben öyle bilmiyorum hoşuma gitmiyor gene ayağım kötü hissediyorum bildiğin çorap insanlar günlük hayatta giyiyor falan çorap
mesela çok iyidir gerçekten kıyafetim daha azdır benim çorabım daha fazladır bir kutu çorabım var hepsini giyiyorum pijamalarıma uygun yapıp gece de giyiyorum ama yani aldım da normal beyaz çorap giymeyi düşünüyorum içine eğer giyersem çünkü elbise aldım boyum da kısa açıkça yoksa spor ayakkabı giyer gene çok bir sıkıntı yapmazdım ama bu uykusu olunca Hani elbise bazen bilmiyorum elbise giyen insanın boyu ya uzun olmalı ya da topuklu giymeyi seven olmalı Ben de ikisi de yok bu ne boyumuz uzun ne topuklu giymeyi severim 40 yılın başı aldım sonra ne bileyim şişte fark etmedim ondan sonra bir bakayım dedim hani sonradan açık olduğunu anladım sonra dedim ben bunu nasıl giyeceğim şöyle ki galiba benim ayak görentim de kötü olur böyle parmağım biraz yamuk gibi birazcık tırnak yamuk olabilir ya da ayağımda yamuk tırnağım da yamuk herhalde üstünde duruyor hani böyle bir değişik duruyor iğrenç bir görüntü yani bilmiyorum ben insanlarda iğreniyorum millet de benim ayağımdan iğrenmesin diye bir de kendim de iğreniyorum zaten O yüzden bir çorap düşündüm Ama ince çorap istemiyorum ya ben ince çorap giydim diyelim hani elbisenin altına kesin öyle ten çorap giyerim ama şöyle sıkıntısı var Ben o ten çorabın üstüne de çorap giyerim ayağımın kadar olanına ve hani bilmiyorum saçma durabilir diye düşünüyorum ama hani belki ya insanların bir kısmı böyle giymeye başlasa Aslında çok güzel bir şey olur hani garipsemez insanlar ama yani bilmiyorum komik de duruyor bir ara tiktok'ta Bir akım vardı hatta yakın bir zamanda galiba Bir ayağın spor ayakkabı giyiyordu bir ayağına topuklu ayakkabı ki topuklu ayakkabı giyenlerin çoğu da ne güzel çorap giyiyorlardı gene bakabiliyordum güzel de duruyor ama komik de durabilir elbisenin altına bu gidişle ya düğüne gitmeyeceğim ya da eşofman giyip gideceğim
Galiba çok kompleks yapıyorsun kendine kimse o kadar dikkat etmeli tüm detaylara, ayakkabıyı değiştirme imkanı yok mu? Oda olmazsa, boş ver nasıl çorapla giymek istiyorsan giyin git, kendini nasıl mutlu hiss ediyorsan öyle yap.
* dikkat etmez ki
Yani ben bir kere giydim dedim ya hani yakın bir zamanda ince çorap giydim Ama var ya o kadar böyle tüm gözler üstünde hissettim Böyle çok saçma bir şekilde Aslında elbise giyince de öyle hissediyorum Çok da giymem o yüzden mesela dolabımda da bile bir tane elbise vardır bir de işte bu ayakkabıyla uydurduğum elbise var yoksa genel olarak elbise de sevmem her yere eşofmanla giderim ama hani şimdi insan ister istemez de bir elbise giyeyim diyor bilmiyorum işte insanlar bakmaz da bilmiyorum ben ister istemez böyle bir bakıyorlar hissediyorum kuzenim bile mesela bu şeye çok laf atardı uyuyorduk mesela yani kuzenim işten geliyordu o zaman da hani ziyaret gibi gittiğimiz için geliyordu bu kız niye böyle çorapla yatıyor falan diyordu o kadar zor yani benim için aslında şu an bile ya daha evde alışmaya çalışıyorum evde bile çok zor uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum mesela ben uyusam biri çorabımı çıkarsa ben saniyede kalkıyorum hemen insanlar dikkat etmez işte de bilmiyorum sanki dikkat edecek gibiler O zaman normal çorap giyip gideyim işte ya
En düşük denli çorapları tercih edersen abes görünmez
İşte onu bile giyemem o yüzden sordum
Giyilmez. Kıro işi. Varoş.
Galiba varoş varoş dolaşcam
evet saçma çorap giyilmemeli bence
Açık ayakkabı giymeyeyim en doğrusu o
neden çorap giyiyosun ki
Çorap çünkü çorap çorap çorap önemli bir şey bence çorap giymeyen insan yani olmamalı bilmiyorum Ben önceden Hani açık yani çıplak ayakla gezebilirim ama hani bir süredir asla elimden gelse duşa da çorapla gireceğim uyurken de giyerim sadece birkaç gündür çorapsız evde gezmeye çalışıyorum O zaman da gene ayağıma bir şey giymek zorundayım uyurken çok rahatsız ediyor bilmiyorum bence ayak görüntüsü çok kötü kendi ayağıma bile çorap giyerken bakmıyorum ayağımda çirkin olabilir bilemiyorum parmak kafadan iğrenç bir görüntü ağlayasım bile geldi şu an
zaten açık ayakkabılar normalden giydiğin ayakkabı numarandan bi numara büyük olmalı parmaklar çok görünmesin diye
Sonuç olarak ayağım çıplak olmamalı işte
ozaman açık ayakkabı giyme
Ben ayakkabıyı öyle düşünüp almadım ki ne bileyim o görünüşte hoşuma gitti eve geldikten sonra fark ettim Ben nasıl giyeceğim bunu diye hayır sorun biraz da bende Spor ayakkabı giyerim topuklu ayakkabı da çok tercihim değil hiç değil hatta kırk yılın başı aldım almaz olsaymışım açık yani ama şimdi spor ayakkabı ile gidersem zaten boyum kısa komik durur o yüzden o ayakkabıyı beğendim normal stiletto da giymek istemiyorum boyumuzun olsaydı gene güzel dururdu elbise açık kısa olduğumuz için elbise birazcık tuhaf duruyor taşıyamıyorum galiba
çok ince çoraplar var aslında belli olmayan
Var ama bilmiyorum öyle de ayağım çıplakmış gibi hissediyorum ya gitmiyorum düğüne falan ya ne işim var otururum evimde gideceksek de eşofman giyeriz sanki çok önemli biriniz sanki ben evleniyorum evlensem düğün yapmam o ayrı bir şey tabii
ne bu trip😂
Ne tribi
Gülerim görsem yeminle😂
Yani artık insanlar bence giysin çorap giysin açık ayakkabıların içine ki bizim de şeyimiz olsun biz de giyebilelim yani gülmesinler gününecek bir şey değil yani bir tane videoda gördüm Aslında çok hoş duruyor da denedim de öyle çorapla denedim çok güzel duruyor ayakkabı öyle ama işte insanlar insanlar
Yani giyilmese daha iyi durur.
Ewet ama tarzda durabilir
Yani ilemiyorum yani bilmiyorum giymek bence giymemekten daha güzel bir görüntü çünkü giyiyorsun sonuç olarak karşı taraf senin ayağının iğrençliğini görmüyor ve bu hoş Ama çıplak ayakla olduğu zaman da iğrenç yani millet yani kusura bakmasın Ben açık ayakkabı giyen insanlara çok söylenirim çorap giymediklerinde Ben onların ayaklarını mı göreceğim yolun ortasında oturup ağlayasım geliyor alışmak da zorundayım Hani ileride evleneceğim Hani gerçekten alışmak zorundayım kocama ne diyeceğim defol git ayağını çek mi diyeceğim ama güzel de durabilir şimdi mantıklı evet elbisenin altına güzel durabilir artık insanlar çorap giysin açık ayakkabıların üzerine evet evet öyle birkaç kişiyle görürlerse garip istemezler
Durur
Pki
Pekiler yesin la seni
Peki diye bir şey yok canlı Yok öyle beni niye yesin
Peki ben olurum 💀
Olma
Ne olma
Peki falan
Hım ok kank
Evet kesinlikle
Olsun bizim Allah'ımız var