2 ayBenim için olmaz şahsen ya ben bir erkek olarak düşünüyorum Ben karımın bikini giyip de plaja gitmesini istemem doğruyu söyleyeyim ha uygun bir yerde sadece benimle olduğu bir yerde girer eder unutamam ama ha ben şahsen doğru bulmuyorum ha Bana yobaz da diyebilirsiniz gerici de diye bilirsiniz isteyen istediğini söyleyebilir Ben içimden geçin inandığım şekilde söyleyeyim insan mahremini kıskanır niye benim karımın vücudunu başka erkekler görsün ne olacak yani bikini giyince ne olacak Ben kendim bile denize gitmeyi seven birisi değilim bizim Alanya'da yazlık var engelliyim zaten gitmesi zor bir de Yani hoşuma gitmiyor orada elalem milletin karısını kızını görüyor sırf iki Güneş döneceğim diye yani ben doğruyu söyleyeyim bikini giymeye karışmayan erkekten olmaz benim gözümde geniş erkektir
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
İzin diye bir şey yok...
Benim yanımda istediğini giyebilir. Onun giyim zevki ve tercihleri beni rahatsız ediyor ise benimle olamaz. Konu bu kadar.
Bikini giydi, mini giydi, bla bla...
Eğer insanların dikkatini çekecek ve kendini teşhir edecek şekilde giyinen bir insan ise zaten benim hayatımda olamaz.
Nasıl ki seven bir kadın sevdiği insanı hiç bir şekilde paylaşmak istemiyor ise...Bir erkek de sevdiği kadını başkaları ile paylaşmak istemez.
Bunun giyim ile ne ilgisi var?
Açıklayayım:Benim özelim olabilmeyi başarmış bir insanın bizim sınırlarımızı ve bizim konuşulmayan ve yazılmayan kurallarımızı da bilmesi gerek. Bunlar köpürte köpürte konuşulacak konular değil. O yüzden benim sınırlarımı o, onun sınırlarını da ben biliyorsam konu otomatik kapanıyor. Sorun çıkmıyor.
Ama yok ben seni çok seviyorum ama istediğimi de yaparım giyerim... O zaman hadi naş canım. Daha geniş daha engin sularda yüz bikinin ile :D
74 Yorumla- 2 ay
Şu kullanıcımıza plaket verelim 🌼
- 2 ay
@saçmabirkişilik 🥰 Estağfurullah. Düşüncemi yazıya dökmek istedim.
- 2 ay
Düşüncelerinize altın takasım geldi 🌼
- 1 ay
@saçmabirkişilik Abartmasak mı?
2 ayBende görüşlerimi size iletmek isterim. Tekrar başa dönüp konuyu anlatmak istemiyorum. Benimde sevdiğim kişilerin olduğu bu mecralarda, şunu bir şekilde ifade etmek istiyorum. Burada tartışılan konu içinde, bikini konusu üzerine çok fazla durulduğu için benimde görüşümün burada olmasını, uygun bir tercih olduğunu ifade etmek isterim. Benim beraber olduğum bir bayanın ;bu tür mevzu dışında, onun istediği şekilde hareket etmesi için, benim ona karşı herhangi bir kısıtlama yönünde engel koymak gibi bir düşüncem olmaz. Sadece kalabalık insanların olduğu, gözlerin üzerine çevrildiği anlarda beline bir şal takmasını isteyebilirim. Bunun dışında ona yönelik, herhangi bir kısıtlamaya gitmem. Onun bu tavrına karşılık onun, beni memnun ettiğini söylerim.
20 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
2 ayyorumlar çok komik ya, hatta trajikomik 😏
ben anlamadım bu bikini havuzda giyilmeyecek, denizde giyilmeyecek de nerede giyilecek😅🤣 etraftaki herkes bikini giyerken, biz paçalı donla mı gezek gardaş 🤪
417 Yorumla- 2 ay
Yobaz erkekler iste ama baska kadinlara bakarlar kendi sevgililerine gelince giymesin yok ya
- 2 ay
@Bendebirgün aynen o hesap, baskalarinda cici, bizim hatunda kaka 😁😝
- 2 ay
Aynen yobaz hepsi aman uzak bizden 😂
- 2 ay
Bikini giyme zorunluluğu diye bir sözleşme mi imzaladın? Elbise tarzı mayolar var , şort üstüne daha uzun yarım atlet tarzı mayolar var başka alternatifler var yani. Tamam sen özgür bir kadınsın istediğini giyersin de bırak da ilişki yaşayan insanlar kendileri karar versin. Geniş olmamak yobazlık olmuş oda ayrı bir olay 😂
- 2 ay
@muhammeda10 herkes mecbur giyecek mi dedim ben? öyle bir sonuç mu çıkarttıysan ii okumumaşin bu 1
2. si iliski yaşayanlar ne demek? bikiniyi ilişki yaşamayanlar giyiyor diye bir kural mı varmış hbrim yok 😅🤣
3. sü bikini giymenin genişlikle alakasi yok. ben sokağa donla çıkın demiyorum dikkat ettiysen, yerine göre, usulune gore giyinsin herkes diyorum. isteyen bikini giyer istemeyen giymez.. ama sahil kenarındayken paçalı don giymek yobazlıktır evet 🤣 - 2 ay
1) " Bu bikini havuzda giyilmeyecek , denizde giyinmeyecek de nerede giyilecek " lafın mantıken başka nerede giyeceğiz anlamına geliyor ama konu giydiğin yer değil, giyip giymemen. Konu nerede giydiğin değil yani giyip giymemen. İlk cümleden patlamışsın zaten. 2) Soru ilişki yaşayanlar için sorulmuş bir soru ama sen ilişki içinde olmadan da birisine sevgili/eş diyorsan o ayrı mesele 😂 3) Usulü kim belirliyor? Sana göre usulü budur , başkalarına göre değildir. Kimisine göre plaja çıplak girmek bile usul olabiliyor. O yüzden önceki mesajımı tekrar iletiyorum. Bırak da buna ilişki içinde olanlar ( sorunun asıl muhatapları ) karar versinler.
- 2 ay
@muhammeda10 bikini deniz havuz için var diyorum, herkes mecbur yiyecek mi diyorum? Nasil bir mantik🤦🏻♀️
19 yillik evliyim cicim, ceyrek asirdir da esimle tanisiyorum. istersen ilişki durumlarını bana hiç anlatma da bosuna nefesini tuketme 😎😎
- 2 ay
Senin omrunden fazla benim ask hayatim var, dünkü bebe gelmis bana iliski dersi verecek 😏😏😎
- 2 ay
İlişki durumlarını sana anlatan kim la 😂 😂
- 2 ay
@muhammeda10 senin kafa harbi yerinde degil yaw , daha ne sacmaladigini bile farkında değilsin 🤪🤪
...
Bırak da buna ilişki içinde olanlar ( sorunun asıl muhatapları ) karar versinler.
- 2 ay
Aman şununla muhattap olma bile yobaz erkek hepsi.
- 2 ay
@Bendebirgün dogru soyluosun, suc bende ki ciddiye alip laf anlatmaya kalkiyorum bide 🤦🏻♀️
- 2 ay
Aman bunlarla muhabbete girilmez sig kafa hepsi
- 1 ay
@Bendebirgün burada güzel dedikodu varmış da ben geç kalmışım? Neyse. Konuya dönelim, bence de boş konuşuyorlar. Yani o bunu şunu giydi de bu siteye giren erkekler zaten bir halta bakmak için girmiyor mu? Zaten keşfetime bu çıkan erkek çok da düzgün değildir tahminime göre, bir de bize karışmasınlar
- 1 ay
- 1 ay
@wkertenkele boş ver, böyleleri çok var ama plajlarda herkes giyiyor. benim eşim de giyer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ChocoOrb! 😍 Kesinlikle olur, hatta bence tam da öyle birinden olmalı! Bir ilişkide birbirine güvenmek ve birbirinin özgürlüklerine saygı duymak çok önemli, değil mi? Senin ne giyeceğine karışmayan bir erkek, sana güvenen ve seni olduğun gibi kabul eden bir partner demektir. Bu da ilişkinin temel taşlarından biri bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için en önemli şey ne ilişkide? ❤️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
ya bikiniye karışmak diye bir şey mi kaldı Ben sevgilim otelde havuza girerken tanga bikini giymesini normal bile buldum denizde de giydiği bikini o da tanga’nın ki büyüğü neredeyse araya giriyor hatta arkadaşlarla gittik denize İçlerinden Bir erkek arkadaşım hiç nasıl izin verdin şimdiden başladı benimki bende öyle giymek istiyorum diyor ne yapacağım ben şimdi dedi bende dedim ki kanka kusura bakma lütfen bizim yapacağımız aklimizda olan bir fantezimiz suyun içinde yapip çıkıp şezlonga uzanıp geri kalanı yapacağız hatta sana ya da sevgiline fotoğraflarımızı çektirip video çekmenizi isteriz dedik bikiniyi görünce her şey canlandı kafamız da bunları konuştuk ve aldık dedim
10 Yorumla
2 ayŞimdi ki kızlara karışılınca direkt ayrılıyorlar sonuçta ben dokunabiliyorum kimsenin gözüne mil çekemiceğimize göre karışamayız ama tadını çıkaran ben olurum :/
45 Yorumla- 2 ay
Çok ayıp mı yoo eşimi yerim kime ne :D
- 2 ay
Giysin istemem ama giymek istiyorsa ben ne yapayım şimdi ki kızlara bir şey demek iyiliğine suç kabul ediliyor onlar tarafından
- 2 ay
çok doğrusun. Adam
Gizli Üye(25-29)2 aySeven kadın zaten kendine " biraz daha kapalı bir şeyler giy" dedirtmez. Nasıl giyinceğini bilir. Eskiden de kadınlar bencildi ama günümüzde ki kadınların bencilliği çook ileri seviyelere gelmiş durumda. Öyle ki evlenmek istiyen erkekler "canımın değeri yok. İt kanı benim ki. Beni siğara gibi kap kapara yaksın geçsin kadın" demekte günümüz de evlenen erkekler günümüz kadınlarıyla. Annelerini hor gören ve öyle olmak istemeyen, anneanneleri gibi olucaklarına ölmeyi yieyliyen bir kadın nesiliyle yasal ortaklık masasına oturmak " Ben kendimin düşmanıyım. İntahar etmek istiyorum." diyen erkekler yanlızca günümüzde yasal evliliğe yanaşır. 30 larına kadar her türlü tekilanın tadına varmış kadınlarla yasal ortaklık hayatına "evet" diyenler kafayı yemişler. Ağır mazoşistler.
511 Yorumla- 2 ay
Bu olgun kadının yaş aralığı doğru mu peki
- 2 ay
Açıkcası bir kadın başka kadınlardan nasıl bu kadar nefret eder anlamıyorum tek derdiniz kadınlar ve onların yaptıkları türkiyede kaç tane doğru yanlışı ayırt edebilen aldatmayan bişeyler yaşamamış erkek var bu erkeklerin çoğuda kalkıp kendine 2 yumurta haşlayamaz aciz kişiler ve anneleri gibi olmak istemeyen kızlar sabaha kadar evin her işini yapıp akşma kadar yatan oğulları kadar değerli olamadıkları için annelerine benzemek istemiyor veya aldatılıp sustukları için kız kısmı onu yapmaz bunu yapmaz dedikten sonra oğullarının her haltı yapmasına bişey demediklleri için onlar gibi olmak istemiyorlar son olarak burdaki tek bencillik birkaç erkekten tebrik alabilmek için türkiyedeki kadınların neredeyse %95 nin maruz kaldığı psikolojik baskıyı ve şidetti meşrulaştırmaktır
Cevap sahibi2 ayTüm baskı ve şiddet zihninin içinde. Öyle bir baskı yok. Sen kendin yaratıyorsun kendi zihninde.
- 2 ay
Yaş aralığın doğru mu peki senin
- 2 ay
Etrafında olan biteni görmeyecek kadar nasıl kör olabilir bir insan anlayamıyorum insan arada dışarı çıkar çıkamıyorsa en kötü ihtimalle haber okur kitap okur ot gibi yaşamayın lütfen her gün kaç tane kadın öldürülüyor bu ülkede baskı olmayan hal buysa vay halimize kendini iki üc erkeğe beğendiricem diye sayısal verileri bile inkar ediyorsun o kadar mı kudurdun yani
Cevap sahibi2 aySen git Brazilya İn 1 günde öldürülen kadın sayısına bak. 100 milyonluk türkiyeye göre türkiyede kadın cinayeti yokmuş dersin.
- 2 ay
Yorma kendini gizli
Şu ezik ruhlu mankurt sürüsüne bir şeyleri anlatmak için.
Cevap sahibi2 ay😜👍
- 2 ay
Peki kimdir bu olgun kadın
Merak ettim 😆 - 1 ay
Bir insanın bu kadar canım olması için çabalaması gerekiyor gerçektende bu kadar haklı olduğunu düşünüyorsan açık profilden yazsaydın o zaman, bir yerlerin yerse tabi ki
- Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı.
2 ayDekolteye olan düşmanlığımı tüm site bilir :D Lakin denize menize gidildiğinde de sade ultra mini olmayan klasik bikini giymesine karışmam. Napsın denize çarşaflamı girsin kadın hahfhjas. Ama standart boyle saçma sapan süsleri olan vs bikinilerden değil.
10 Yorumla
2 ayYa niye olmasın siz galiba karışan vurdulu kırdılı erkek tiplerine bayılıyorsunuz sonra kadın cinayetleri niye oluyor bu tip erkekler yüzünden işte
97 Yorumla- 2 ay
Sonrada diyolar neden herşeyime karışıyo
- 1 ay
@Kaelira zıbın nedir?
ben 41 yaşındayım
kızım olur diye ona günlük mektup yazmaya başladığımda 15 yaşına yeni girmiştim lise 1 dim 99 kasımıydı
10 yıl kadar yazdım. Düzenli ama bir gün eskileri okuyup BUGÜN DE ANNENLE TANIŞMIŞ OLMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM CANIM KIZIM yazmışım genelde canım o kadar acıdı ki her şeyi yok ettim. O 18 olduğunda hediye edecektim mektupları.
Yıllardır motorum var arkama kimse oturamaz. Çünkü orada kızım vardır. Ne zaman annesi ile tanıştığıma ikna olurum, o da tamam der o zaman arkamda gezinir
Zıbın bebeğin ilk kıyafetidir.
bazı şeyler senin aklını aşar çocuğum
Moda & Stil konusunda 433 cevap paylaştı. İzin versek bi türlü vermesek başka türlü 🙄 kilotla dışarı çıkmayacağına göre denizede girmesin görüşündeyim
33 Yorumla
u 2 ayKadınlar plajında giymeye izin versin ama jsjs
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAklı başında bikinili bir kadının 3metre çapına almayacağı adamlar burada giydirmem etmem hayt huyt 😄😄😄 arkadaşlar kalkıp yerinize yatın, yanlış yerde uyuyakalmışsınız. Her yerin bir giyinme adabı var zaten aksi o kadar sırıtıyor ki o kadın da utanıyor giyimine yanlış yerde yanlış bir şey giyerse, tecavüz oranlarının en yüksek olduğu ülke Afganistan sizce orada kim bikini giyiyor mesela. Açana bakarım kafasındaki erkekler, siz hayırdır? Din değiştirdiniz sanırım, unutmayın ki iffet ile ilgili inen ilk ayet, kadınlardan önce erkeklerin gözlerini haramdan sakınmalarını emreder.(Nur 30.)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 659 cevap paylaştı. Normalde giydiği şeylere karışılsın isteyen birini asla anlayamam :D herkes kendi için giyinir herkes sınırlarını kendi için belirlemeli... He ben kıskanmayan birini istemem saçımın telini kıskansın pls kıskançlık imandandır
43 Yorumla- 2 ay
Hem kıskansın diyon hem karışamaz diyon kaç iqsün sen
- Moda & Stil konusunda 870 cevap paylaştı.
2 ayVala ben karışmam herkes giyiyor sonuçta abartı olmadıkça yok ip bikini yok o yok bu giysin helali hoş olsun 😂
28 Yorumla- 2 ay
Normal bikiniye okeyim 😂 gerisi beni de aşıyor 😂
- 2 ay
adam
- 2 ay
@KutupNoktası teşekkür ederim 🙏
- 2 ay
@MrConfused tamam sen giymezsin 😂
- 2 ay
@scorpiongirl429 bana yakışırdı ama 😂😂
- 2 ay
Ne yazık ki seni aştığı için giymiyorsun 😂
- Moda & Stil konusunda 742 cevap paylaştı.
2 ayBikiniyi bırak, mayoya karışmayan adamdan da veya kadından da olmaz. Ben anlayamıyorum. İnsanlar nasıl eşlerinin cıbıl cıbıl milletin önüne çıkmasına dayanabiliyor. Ben eşim kısa kollu giyse bile sinirleniyorum.
40 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 2 ayOlur ama bikini çok fazla açık olduğu için istemese giymem.
47 Yorumla- 2 ay
Bikini giyen kadına herkes bakar
- 2 ay
Bikini giymese de bakarlar 🤦♀️.
- 2 ay
Benim annem tesettürsüz olsa bile haşema giyiyor denizde. En doğrusu haşema giymek bayanlar için bence
- 2 ay
Mayo da bir alternatif.
- 1 ay
Mayo da açık
- 1 ay
Sana göre.
s 2 ayBence asıl soru bikiniye karışıp karışmaması değil, ilişkide karşılıklı saygı ve güven olup olmaması. Bir insanın ne giyeceğine sürekli müdahale etmek de doğru değil, karşı tarafın tercihlerini tamamen yok saymak da.
80 YorumlaBöyle konular ilişkide yazılı olmayan kural gibi aslında. İlişkinin dinamiğine kişilerin uyumuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Mesele kimseye tahakküm etmek ya da boyun eğdirmek değil. Fakat kadın kadınlığını adam adamlığını bildikten sonra kılık kıyafetin pek konusu olmaması gerekir
20 Yorumla
2 ayNeden olmasın. Ben çocukken annemle giderdik havuzlara, denize tatillere annem giyerdi, hatta evde bile dener giyer aldiklarini sonra bavula toplardı, bi güne bi gün babamın bi laf ettiğini görmedim. Kendinden emin olmayan zayıf karakterli erkekler genelde aşırı kıskanc oluyorlar. Kıskançlık kendilerine olan güvensizliklerinden kaynaklı. Denizde bikini giyersin işte, çok açık istemezsin biraz normalini giyersin, ama giyersin işte. Yorğanamı sarılıp yüzüceksin allah allah
20 Yorumla
2 ayOlur bence. Ama rezidansın havuzunda da giymesin bikini bir zahmet. Pencereden bakanları gördükçe yok, bu işin bize ters olduğunu anladım. Eline çekirdek almış izliyor resmen
30 Yorumla
2 aySevgilim/eşim istediğini rahat rahat giysin diye sakin bir yerde denize gideriz. Tutup da havlumuzun 2 metre yanında kekoların kurulduğu bir yerde denize gitmem zaten o kadar kişi tuvaletini yapıyor. Günlerce banyo yapmayıp o şekilde suya giren var, suyun içinde sigara içen, alkol şişesi alıp kıran insanlar var. Tertemiz koylarımız sahihillerimiz var oraya gitmeyi tercih ederim
10 Yorumla
2 ayNormal kıyafete karışacak kadar dar görüşlü, bikiniye de ses etmeyecek kadar geniş olmasın.
60 Yorumla
2 ayYumuşaktır o erkek evlenilmez evlenince eşini paylaşır
610 Yorumla- 2 ay
Benim babamda öyle ama annemi paylaşmıyor tabiki saçmalama
- 2 ay
@PamukveZeytin gevşektir
- 2 ay
Terbiyesizlik yapma
- 2 ay
Bence sen yobazsın ondan böyle
- 2 ay
@PamukveZeytin yio değilim
- 2 ay
Ya he he
- 2 ay
@PamukveZeytin insan eşine kilot giydirip gezdirir mi ya
- 2 ay
Yobazsın işte. Sünnisin sen ben anladım
- 2 ay
@PamukveZeytin yobazlık değil adamım ben adam
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayAlagavattır o adam ve asla istemem öyle birini.
88 Yorumla- 2 ay
E tabi ki ya şimdiki zamanda kadınlar da kafayı yedi erkekler de. Bir insan birini seviyorsa sergilemez, kendine özel olsun ister. Ortalık malı gibi gezdiriyorsa yanında o sevgi değildir hakarettir yani ama beyin yok işte bazılarında, benim kocam bana karışmaz diye gururla ortada geziyorlar bide djdjdd biri de çıkıp demiyor senin kocan alagavat bacım 😂😂
- 2 ay
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🖤
- 2 ay
Helal olsun ya. Aklı başında bir yorum🙏🙏🙏
- 2 ay
Lütfen sen alagavat olmaya devam et ki senin gibiler o bahsi geçenleri elde etsin. Kalanlarla biz idare ederiz
- 2 ay
Diyor beş on kişiyle sevdiğini paylaşabilen ergen alagavat. Tamam sen öyle devam et
- 2 ay
Ne kadar boş yapıyorsun be çocuk.
Gizli Üye(25-29)2 ayNeden olmasın asıl karısırsa sıkıntı, genelde özgüveni olmayan erkekler buna karışır
80 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aybikininin de cesidi var simdi, fantezi gibi giyinip gitmek de cok absurt. onun disinda bikini genelde bunu yapanlar olsa da, sokakta giyilen bir sey degil. plajda giyilir ki bu da normal olan, kullanim amacina uygun olan. yani bikiniyi giyen olmasi gerektigi yerde olmasi gerektigi gibi giymisse karismayandan gayet de olur
00 Yorumla Sorudaki amaç nedir? Bikini zaten denizde havuzda giyilir, bu kafayı çözemeyen bi adam oraya gitmez dolayısıyla muhafazakar bi ilişki tercih eder. Ama bu görgüye sahip biri de eşini sergiliyormuş gibi düşünülemez, onun yetiştirilme tarzı da o dur, hangi devirde yaşıyorsunuz 🤦♀️
00 YorumlaModa & Stil konusunda 563 cevap paylaştı. Olur bence. Bir erkeğin sevgilisinin bikinisine karışmaması ilgisiz olduğu anlamına gelmez. Güveniyorsa, karşısındaki kadının kendi sınırlarını bildiğine inanıyorsa bunu sorun etmeyebilir. Sevgi sürekli kısıtlamak değil, bazen güvenmeyi bilmektir. Tabii herkesin ilişki anlayışı farklı ama bana göre kıyafete karışmamak eksiklik değil, olgunluk göstergesidir. Önemli olan saygı ve güvenin yerinde olması.
10 Yorumla
2 ayİlla giyecekse tutarım bi havuzlu villa girsin istediği gibi havuza ha deniz mi istiyor alırız bir kaç çuval deniz tuzu ekleriz havuza nedir yani hatunumuza bikini giydirmeyecek kadar da geri görüşlü değiliz :D giyebilir tabi ki ama sadece ben görebilirim !
12 Yorumla- 2 ay
@hirraa77 Her şey hatunumuzun mutluluğu için ;)
- Moda & Stil konusunda 691 cevap paylaştı.
2 ayOlmaz ya en azından benim için olmaz genişoğulları sevmiyorum
51 Yorumla- 2 ay
Denize giderken ne giyiyorsun
Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Karışsa suç karışmasa suç, karışsa yobaz karışmasa ga. vat
50 Yorumla
2 ayfazla ozgurlukce bakiyorum hayata. sevgiden bagimsiz bir sekilde. niye birinin secimlerine karismaliyim ki diye bir deger sorgulamam var.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBöyle söylemek hoş değil. Sen bikini müstehcen bir şey olarak görüyorsan kendi fikrine uygun olarak mayonu, tesettürlüysen haşemanı giyersin konu kapanır. Bir erkeğin kıyafetine karışması ne alakaymış
50 Yorumla
u 2 ayBikiniye laf ederim. Lafla da kalmaz kavga da ederim
20 YorumlaModa & Stil konusunda 553 cevap paylaştı. Karışsak dert karışmasak ayrı dert. Bu kadınlara yaranmak zor
10 Yorumla
2 ayYani sonunda giyse bile onun kavgasi yapilmali 😀
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayYani pek olmaz herşeyin bir yeri bir zamanı var ne o öyle ortalık yerde bikini giymek hiç sevmem
10 Yorumla Bikini giyecek fizigi olsunsa konu giymesi kalsin :d
11 YorumlaOlur niye olmasın ki denize elbiseylemi girelim. Tabi bikini abartilmadigi sürece
61 Yorumla- 2 ay
2 aygiydirse gevşek giydirmese hanzo demek ki kadını sıkmak istemiyor saygı duyuyor bu saygıdan da sevgi doğuyor buraya öküzden farksız insanlar gelip yorumluyor hangi sıfatla? senin p1ç mi diye soruyorsan onu kendin admaın kararlarından harketerlerinden vereceksin hükümünü
30 Yorumla
2 ayhala birey olamamış sevgilisinin eşinin ne giydiğine karışacak kadar gelişememiş dar görüşlü sözde adamlardan oluyorsa karışmayanından da olur niye olmasın ayrıca her şeyin bir alıcısı vardır illa ki
00 YorumlaSahilde kara çarşafla gezecek hali yok, şehirde bikiniyle gezecek hali yok. Doğru yerde doğru şeyi giydiği sürece karışmam ama bana ters gelen bir şey varsa karışırım, böyle bir durumda benden olmuyorsa da yapacak bir şeyim yok.
00 Yorumla
2 ayKarışsak ayı oluyoruz karışmasak ala geyik ben anlamadim.
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı.
2 ayBikiniye karışan ergendir ya tamam yine kıskançlıkları olsun hiç kıskanmayan geniştir zaten ama herkesin bikini giydiği yerde sevgilisine bikiniyi yasaklamak zaten saçma
12 Yorumla- 2 ay
👍
O sırada slip mayo giyerse gülme krizine girecek olan ben 😵
40 Yorumla
2 ayOlmaz o kaş kalkacak ahaa 😄 adamsa giydirmez kıskanır.. ben öyle adam severim..
20 YorumlaBikiniye karışmayan erkekten kesinlikle olur ama şu fotoğrafı çekip paylaşandan olmaz ahaha
30 Yorumla
2 ayEşim giymek isterse tanga bikini de giyebilir. Yerinde ve yakışanı giydikten sonra sorun yok bence.
10 Yorumla
2 ayOrtam var ortam var.
Rahatlığından emin olmadığım veya rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir ortamda giyemez.
10 Yorumla
2 ayBen şahsen karışırım nasıl insanın bir özeli varsa benim içimde kadınımda bana özeldir...
31 Yorumla- 2 ay
kimseye zorla bir şey yaptırmaya hakkın yok. Deniz kenarında bikini giyilir bu bilindik ve kabul görmüş bir şey. Eski köye yeni adet getirmiyoruz. Kimse deniz kenarında bikiniyi garipsemiyor. Normal geliyor
2 ayAsıl doğru olan bikini giymek. Karışan saygısızdır
21 Yorumla- 2 ay
Ne doğrusu lan
Moda & Stil konusunda 999 cevap paylaştı. Öyle birinin sevgilisini/eşini sevmediği apaçık ortadadır
20 Yorumla
2 ayOlur neden olmasın kadının hayatına karışmayanlardan olur insan partnerini tanımalı doğruyu ve yanlışı ayırt edeceğine inanmalı
10 YorumlaOlur tabiki neden olmasın.. Bikini b kadına yakıştığı sürece bu giyimi sıkıntı etmeyecek erkek çoktur.. Mesela ben 😄...
00 Yorumla
2 ayYani sevdiğim insanın çok açık gezmesine müsaade etmem bi zahmet özel bölgeleri gözükmesin erkeklerin moloz gibi baknasını istemem sonuçta
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 479 cevap paylaştı.
2 ayne gereksiz bir soru böyle. ne istiyorsunuz tasmamı takalım.
kaç yaşına gelmiş kadının kıyafetine karışmak o kadını küçümsemek değilmidir.
00 Yorumla Karışmıyorum ne var ki bunda herkes giyiyor oda giyebilir böyle küçük şeyleri problem yaparak hayatınızı Zor sıkıcı bir hale getirmeyin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
m 2 ayKarışan da kendini erkek grubuna koyar. Ben erkeğim giydirmem ama aldatirim kafasında olan bitik kişiler oluyor genelde
00 Yorumla Sen özgür bir insansın neden sana karışsın. Senin aklın yok mu? kendi hayatın hakkında kararlar veremiyor musun?
00 Yorumla
2 ayYa bırakın bu işleri boş yapmayın bikini giymesinde rahatsız ise gitmesin o zaman öyle yerlere o zaman kaplıcaya giitsin😄
01 Yorumla- 2 ay
Sahil yerinde haşemamı giyilir iğrenç
2 ayOlur. Ben karışmam o kadarına. Bu kadarı yobazlığa girer. Ama aşırı açık bikini giymesini de istemem
00 Yorumla
2 ayNiye olmasın ya? Erkeksiz kalmaktan daha iyi değil mi?
Alırsın boynuzları için her hafta 200 Gr kaliteli bir cila, keyfine bakarsın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 504 cevap paylaştı.
2 ayİşin şuyunu. Çıkarttınız kırılsa bir sert karışmasa bi dert her kez nevistiyorsa onu yapsın yeterki abartmasın
00 Yorumla
2 ayBikinin renkten başka çok farklı olacağınıda düşünmüyorum şahsen farklı olan da bikini değildir zaten o da fantezi giyimi her neyse (karışmam)
00 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne