Eşim kapalı, evde yatılı kalan misafirlerin yanında pijamayla geziyor, kahvaltı hazırlıyor. Gelen kişiler de çok yakın akrabamız, bence bir problem olmaz ama laf etmiş akrabası eşim için öyle gezdiği için.
18 gü
Eşim kapalı, evde yatılı kalan misafirlerin yanında pijamayla geziyor, kahvaltı hazırlıyor. Gelen kişiler de çok yakın akrabamız, bence bir problem olmaz ama laf etmiş akrabası eşim için öyle gezdiği için.
Mesela neyle gezmesi lazımdı? Takım elbise? Ne canım insanlar canım bunlar da. Hem evimde kalıyosun hem de utanmadan çemkiriyor musun derdim
Eşim çok üzüldü ben ailem gördüğüm için bu şekilde rahat oldum size kahvaltı hazırlıyordum dedi
Şunu anladım ki insanlar çok acımasız bir pijamayi bile bahane ediyorlar
Bu insanların psikolojik olarak analizini yapabilirim. Bu insanlar sapık zihniyette. Kişi kendinddn bilir işi hesabı. Hesaplama da mantık da basit, kadın dappdaar pantolon giydiğinde dönüp ağzının suyunu akıtarak bakan zihniyetlerle e amaa sen bunu giyemezsin diyen zihniyetler aynı. Çağırmasın etmesin zıkkım yesinler niye çağırıyor ki evine allah için
Hevesledi çağırdı pişman oldu ve gerçekten o kadar abes dar bir şey değildi giydiği normal bir pijama insanlık hali vücudu belli oluyor da olabilir ama aileyiz sonuçta laf yapmak çok kötü bir şey
Diyorum ya sapık zihniyette bu insanlar. Dar olmasını örnek verdim, kulp bulacak olan illaki bulur bilirsin. Neyse geçmiş gitmiş artık bi daha çağırmaz şöyle asalakları
Aklım başıma geldi diyor oda zaten
Ben şuna şaşkınım aile bu durumu laf yapıyor ama sen ve diğer arkadaşlar yabancı olduğumuz halde eşime bana destek oluyorsunuz çok teşekkür ederim 🙏
Ne demek kardeşim, hayat bu kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemiyoruz ki. Bazen 5 kat yabancı bile en yakınımızdan daha insan daha vicdanlı anlayışlı olabiliyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah diyeyim iyi geceler
İyi geceler Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏
Bir daha gelip kalmasın o zaman. Kendisi kahvaltıyı tuvalet giyip hazırlıyor sanki 🤭
Eşim güvenilir bulduğu yakın derece aile gördüğü için öyle giyindi ama yanlış anlaşıldı
Çok pişmanım dedi eşim ve uzun bir süre görüşmek istemiyorum dedi insanlık hali vücudu belli oluyor olabilir görmüş olabilirsiniz ama görmezden gelmek lazım o kadın hevesliyor çağırıyor ama farklı gözle bakıyorlar bu çok kötü bir şey
Kesinlikle öyle. Sevdiğim birinin evine gittiğimde ne kıyafeti ilgimi çeker ne de evinin dağınık olması. Birinin evine gidiyorsam genelde o kişiye değer verdiğim için onunla vakit geçirmek amaçlı giderim. Bu kişi bu şekilde rahat olmasını kusur gibi görüyorsa eşinizi sevmiyor demektir. Sevdiğim biri kıyafetine benim için ekstra dikkat etmek zorunda hissetse yanımda rahat olamasa ben üzülürdüm mesela.
Oda çok üzgün ağladı baya o şekilde uyuya kaldı 😔
Onun için herşeyi yaparım sizlerden öneri tavsiye ile daha çok şey yapıyorum görüşleriniz çok değerli benim için
Canım kardeşim, bence evin içinde, özellikle de yakın akrabalarınla, insanın rahat olması kadar doğal bir şey yok. 🤗 Eşin kendi evinde, sevdiklerinin yanında rahat hissetmek istiyordur mutlaka. Pijamayla gezmek, kahvaltı hazırlamak samimiyetin, rahatlığın bir göstergesi aslında. Kimsenin ne dediğine takılma, önemli olan eşinin ve senin bu durumda nasıl hissettiğiniz. Unutma, ev dediğin yer insanın kendini en özgür ve rahat hissetmesi gereken yerdir! ❤️ Takma kafana böyle şeyleri, herkes kendi tarzında yaşamalı bence. 😉
Cevap
12Cevap
gelen misafirlerin içinde erkek varsa normal değil.
Kadıın kadına ise sorun yok tabi ama namahrem erkekler varsa sorun bu kapanmalı
Olmaz. Ben bazen böyle durumlarda istemsizce izliyorum kadını yemek yaparken eğilip kalkarken falan.
Pijama giyilmez misafirin yanında. Ağırlasan da misafir olsanda giyilmez ayıp
Birinci dereceden akrabası ailesi ama sabah kahvaltısı o şekilde uyanıp hazırlık yaptı
Dışarda nası duruyosa yanlarında evde de öyle olmalı
Sorun olacak bir şey değil, pijama dar ce ince olmadığı sürece gayet normal durum laf eden kıskanmıştır
Yatılı misafir almayin
Bunu çok iyi anladım eşim de bende
misafirler kadın mı erkek mi
Erkek kadın ve çocukları karışık
erkeklerin içinde uygunsuz kıyafet sıkıntı
Yoo normal ne varki bunda bazen benimkide öyle yapar
Sorun olmaz
Olmamalı ama yaptılar
Başı açıkmış geziyor evde onlara varken
Erkekler mi
Erkek kadın çocuklari
Normal pijama ise normal ama kısa veya afedersin eğilince arkası açılıyorsa normal değil
Normal bir pijama
Bence abartmışlar ya da cidden sapıklar
Başka türlüde ikramda bulunuyor galiba
nereye düştün sen ya
Olmaması gereken durum
böyle küçük detaylar ile eşini üzme😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar