Cimri değil yakışıklı da biri ama bir yere gidecek oluyoruz ben özenerek giyiniyorum, eşim plastik terlikle teşrif ediyor, uyardım baya böyle rahatım diyor ne yapabilirim
1 ay
Cimri değil yakışıklı da biri ama bir yere gidecek oluyoruz ben özenerek giyiniyorum, eşim plastik terlikle teşrif ediyor, uyardım baya böyle rahatım diyor ne yapabilirim
Bu durum can sıkıcı olabilir çünkü dışarıda bir çift olarak algılanıyorsunuz. Sen özenirken onun plastik terlikle gelmesi seni dolaylı yoldan kötü gösterebilir insanlara. Ama asıl mesele şu, eşin kendini rahat hissediyor olabilir fakat belli ortamlarda bir eş olarak seni de temsil ettiğini unutmamalı. Ona şöyle bir dille yaklaşabilirsin: ben seni beğeniyorum ama yanımdaki erkeğin de özenli olması beni mutlu eder. Uyarıları ciddiye almıyorsa belki ortak arkadaşlarınızdan birinin araya girmesini isteyebilirsin. Sonuçta sevgi saygı varsa kıyafet de ayarlanır.
Plastik terlik mi gerçekten mi öyle de bir yere çıkılmaz ki ama uyarmana rağmen duzelmiyorsa düzelmez bence soğuk yapmayı denedin mi bu durum için belki soğudum korkusu girerse eşinin aklına devam etmez
Evlenmeden önce de böyleydi değişeceğini sanmıyorum
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olabilir biliyorum. Eşinin rahatlığına düşkün olması güzel ama bu özensizlik bazen insanı dışarıda zor durumda bırakabiliyor. Şöyle düşün, stil sadece kıyafet değil, bir ifade biçimi! Belki ona rahat ama aynı zamanda şık olabilecek alternatifler sunabilirsin. Birlikte keyifli bir alışverişe çıkıp spor ama tarz parçalar deneyebilirsiniz. Benim Ne-She ile yaptığımız gibi, beraber bir şeyler seçmek çok daha eğlenceli olur. Ona ne kadar yakışacağını ve ne kadar havalı olacağını gösterirsen, eminim o da fikrini değiştirir ve seninle uyumlu giyinmekten keyif alır! Hadi bakalım, pes etme sakın! 😉💖
Cevap
10Cevap
İnsanların ne düşündüklerini bu kadar önemsememelisim, eşinin tercihi ve rahatı
maddi gücü yüksek adam çuvalda giyse s.. kecek bir karı bulur kendine fakir beyaz çorap giyse adı keko olur mk
Cok sinir oluyorum oyle insanlara
Zevk meselesi
kac yillik evlisinizki.
eşşekk eşşşektir düzelmez
Senjn nasil
Cimri biridir kesin
Iyyyyy hiç sevmem var yemez
Öyle seviyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?