Şeyma Subaşı sizce saygı görüyor muydu? Etrafındakiler yüzüne güler, sonra geri kalan herkesle beraber arkalarından demediklerini bırakmazlar. Saygı görmek, çıkar için yüzüne gülen insanlar olması değildir. İnsanların gözündeki konumunuzu parayla satın alamazsınız. Birileri kadına bak be neler başarmış diyip sizi kendine rol model alıyorsa, yaptığınız her işte size güvenen en iyisini o yapar diyen insanlar varsa; işte o zaman saygı görüyor olursunuz.
O pek öyle değil ya şöyle sylym bizim hicbir eksiğimiz yok çok şükür tabiri caiz ise bir elimiz yağda öteki balda Rabbim herkese nasip etsin neyse amcam babamdan kat kat iyi durumda ama ben yengemi zerre sevmem her fırsatta dile getirir suratına bile bakmam çünkü insanları parasına göre siniflandirmaktan parasıyla hava atmaktan geberecek bir gün o derece Bu arada annemin çevreden gördüğü saygıyı yengem gormuyo çünkü bir kadının maddi durumu ne olursa olsun kendini taşımayı bilecek
Nasıl ki evimize eşyaları alarak eşyanın kölesi haline geldiysek. Paranın da aynı kölesi olmuşuz. Parası çok olana değil Takvasi aklı zekası feraseti ve tevazusu olan insanlara saygı hürmet gösteririm.
Yapmaa. Köle alınıyor gibi hissediyorum bu tarz fotoğrafları gördüğümde. Eşin parası kıza niye saygı kazandırsın? Asıl mesleğini eline alıp kendi kimliğini kazandığında var olur kadın, onun bunun parasıyla yaşayarak değil!!!
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne saçmalıyosun Allah aşkına kadın en fazla 5 bin lira maaş alsa diğeri kocasından 15 bin alıyor tabiki diğeri havalı olur
kişiliğine değil parasına.. bence acınası bir durum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kocam zengin ve herkes benimle uğraşıp duruyor. Hiçte saygı felan görmüyorum. Yok Koca parası yiyiyormuşum. Yok şöyleymiş biz kocamla severek evlendik o baya zengin bir tane villamız var ama hiç saygı görmüyorum. :(
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen öyle san kimle arkadaş olmak istesen mutlu olur