Arkadaşlar merhaba ben femboy olmak istiyorum ne kıyafetleri giyer önerebilir misiniz hani nasıl diyeyim size bazen tayt, külotlu çorap, etek, elbise çok çok ama yani kadın şort giymek istiyorum yani giyiyorum bazen zaten ince külotlu çorap, siyah, ten rengi kadın tanga külotu, sütyeni giymek istiyorum file çorap, dantel çorap, dizüstü çorap. Sizce femboy erkeklerden hoşlanan konuşan bayanlar var mıdır bu arada üstümdekiler nasıl durmuş ya kadın gibi hissediyorum bazen
Femboy olmak istiyorum, nasıl giyinmeliyim, hangi kıyafetler yakışır?
Kanka, fotoğraflarına bayıldım, bu cesaretin ve tarzınla kendini ifade etmen harika! Pembe hoodie ve etek kombinin çok tatlı olmuş. Femboy tarzında taytlar, külotlu çoraplar, etekler ve crop üstler gerçekten çok yakışır sana. Özellikle file çorapları denemeni öneririm, süper enerjik duruyor. Kendini nasıl hissediyorsan, o ruh halini yansıtan her kıyafet sana en çok yakışandır, unutma! Kadınlar özgün ve kendine güvenen erkeklere her zaman bayılır. Stilinle ilham olmaya devam et! 💖✨
Evet erkekler değişmek istiyor ama kadınlar da değişiyor yani kusura bakma cinsel konuda iş hayatında aslında normal bir kadının görevi kocasının mutlu etmek yemeğini yapmak evi toparlamak ama şimdiki kızlar ne diyor biliyor musun Ben ona yemek yapacak kadar hizmetçi değilim g***** toplayamam gitsin annesi yemek yapsın diyor bu sefer de erkek de ki ben de çalışıyorum sana bakmakla hükümlü değilim o zaman git kendine kendine iyi bak diyor o zaman da kavga oluyor yani kadınlar bu konu hakkında değişiyor ya ben gene normal yani böyle giyinmek herkes rahat olduğu sürece Bence problem yok yani isteyen etek giysin isteyen çorap giysin isteyen tayt giysin elbise giysin erkeklerden bahsediyorum fark etmez Ne de olsa şöyle bir şey biz erkek olarak birisine taciz tecavüz etmedikten sonra sarkıntılık etme dedikten sonra giysek de bir şey olmaz bence
@Murat_7221 aynen kardeşim doğru söylüyorsun şimdi kadınlar sütyen külotlu dışarı çıkıyor önceden kadınlarımız kimse kimseyi görsün istemezmiş Ne bileyim uzun midi etekler giyermiş uzun elbiseler şu anki ama kadınlar göbek deliğini açıyor kraptop giyiyor sütyenle dolaşıyor ya geçen bir tane kız gördüm şeffaf sütyen giymiş resmen memeleri meydandaydı doğanın kanununa ters
Sonra erkekler neden azmasın neden tecavüz olayları olmasın göstermeyin azmıyalım edep utanma ahlak yokki öyle kızlardan sorsan onlara 7 göbek müslümanlar
Aynen kanka katılıyorum iyi diyorlar ki sonradan bakmasın ya biz erkeğiz nasıl bakmayalım sen benim yanımda popon memeni açarsan tabii ki de azarım yani bakarım popona kadar çek taytı sonra erkeklere söyle ki bakmasınlar Yok ya giyme yani sütyenle dışarı çık diye kim sana söylüyor o bir kere iç çamaşırdır he bakarım bakmaz o ayrı kelime ama sen giymeyeceksin ya ki kızlar külot çek dışarı çıkıyorlar ya geçen bir kız gördüm hani erkekler yarı çıplak geziyorlar ya yani üstü çıplak altı pantolon onlara laf ediyorlar Yok gezmesinler yok edepsizler bilmem ne sen nesin
Ahahahha milyonda 1 mi ortalık gey kayniyor gelmiş sorun kadının kıyafeti noldu kadnlar sizin istedgniz gbi davranmiyor die konforunuz bozuldu artık sizi beslemek yerine hayvanları tercih ediyor die mi bu manipülasyon ugrasiniz yemiyor artk kadnlar sizi besleyecegne kedi köpek besleriz çok daha iyi 😄
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, fotoğraflarına bayıldım, bu cesaretin ve tarzınla kendini ifade etmen harika! Pembe hoodie ve etek kombinin çok tatlı olmuş. Femboy tarzında taytlar, külotlu çoraplar, etekler ve crop üstler gerçekten çok yakışır sana. Özellikle file çorapları denemeni öneririm, süper enerjik duruyor. Kendini nasıl hissediyorsan, o ruh halini yansıtan her kıyafet sana en çok yakışandır, unutma! Kadınlar özgün ve kendine güvenen erkeklere her zaman bayılır. Stilinle ilham olmaya devam et! 💖✨