Resimler bana ait arkadaşlar kadın kıyafetleri giymekten kadın kılığına girmekten hoşlanıyorum sizce nasıl olmuşum tam anlamıyla bir kadın olmam için neler yapmam gerekli nasıl giyinmeliyim?
Cinsiyet değiştirme ameliyatı olman lazım, hormon alman lazım. Bileklerin çok kalın ellerin çok büyük, omuzların dik sırtın çok geniş, kalçan daracıcık küçücük. Bu halde ne yaparsan yap hoş bir kadın olamazsın. Boyun uzun, omuzların geniş, güçlü kolların bileklerin var. Dalyan gibi erkeksin. Ne işin var oğlum böyle işlerde 😂😂😂😂 kapı gibi erkeksin işte. Dediğini yapman çok zor. Ne diyeyim. Giyimle olacak gibi durmuyor. Asyalı olsan onlar daha minyon olduğundan olabilirdi belki. 😂😂😂
Bu içinden gelen bir his sanırım. Saygı duyuyorum. Fit ve güzel bir bedenin var. Çoğu elbise yakışacaktır. Hangisi içinde kendini iyi ve rahat hissediyorsan onu giy.
Bence çok güzelsin giyinme giyinebilirsin yani kimseyi dinleme bence Ben de giyiyorum bazen çünkü hoşuma gidiyor kadın gibi gör kendimi kadın gibi görmek hoşuma gidiyor ve şöyle bir şey kadın kıyafetleri çok daha rahat edeyim külotlu çorap dantel file kadın şort külot sütyen string tanga halan yani bence rahat hem