Boyum çok uzun bu yüzden her tarz pasif durması istemiyorum kıyafet önerisi tarz ya da şöyle yapsan şöyle olur diye düzgün üslupla yazmanız rica ediyorum 🌸🤗
Benim tipime yakışacak tarz nasıl olmalı? Nasıl giyinmeliyim?
Bir kalıba girmek istediğine emin misin? Medyanın güzel kadın şöyle yapar şöyle giyinir demesine takılmayın. İstediğiniz gibi giyinin. Sonra herkes herkese benziyor bazı e yolu insanlar giydiğin kıyafeti belediye mı dağıtıyor diyor. Takılmayın ne giyeceğinize.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bak ben fotoğrafçıyım bu açıdan güzel çıktığını düşünüyorsan omzunda çıksın ve biraz gülümse hafif olsa yeter göğüs çatalıda göstermende sorun yoksa biraz daha açabilirsin dikat çekmek istiyorsan eğer sol elince mesela karnına doğru durabilir ya da havada kafana doğru
Bol sütlü kahve pantolon bej bir kazak alta vizon rengi bir bot üstüne kaşe tarzı yine toprak tonları bir kaban koluna da daha koyu tonlarda bi çanta bence harika olur yüzün güzel sıkı bir at kuyruğu olur ve kahve tonlarının sana çok yakışacağını düşünüyorum bide haki yeşili
O değilde senin cesaretine hayran kaldım çünkü kızlar soruyor da ben kendi fotoğrafımı paylaşmaya cesaret edemiyorum belki SS alıp bir yerlerde kullanırlar diye sen nasıl paylaştın cesaretine hayran kaldım
Uzun boylu oldugun icin klasik giyim sana cok yakisir. Avantajlisin her kostumu tasiyabilirsin. Abiye elbise, klasik giyim. Uzun elbise, kisa elbise hepsi sende hos durur. Tulumda cok yakisir. Bu arada boy ve kilon kac merak ettim?
Madem ki boyun uzun elbise giy özellikle bacak dekolteli mesela, Yüksek bel kot ve kemer takmayı unutma, onun dışında dar pantolonları tercih et, Bacakların da uzundur muhtemelen ve Kesinlikle onları göstermekten çekinme
Uzun elbise yirtmac kesinlikle kullan boyunu goster sade ama cekici seyler guzel durur sportif giysiler de seni açar gibi yuzun de guzel pamuksu seyler gibi
Mom tarzı pantolon crop ayakkabı olarak air force ya da air jordan cuk oturacaktır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Lacivert Slim kesim Jean, altına siyah chuck 70, üstüne beyaz bisiklet yaka basic tshirt, ütüne de laci ya da krem trençkot. Bunları giyersen karşıma çıkma lkjfs
Maşallah çok güzel ve alımlı bir kızsın. Boyun uzunsa midi boy elbiseler ve diz üstü elbise etekler yakışır. Buğday tenlisin çok ara tonlar tercih etme kıyafetlerinde seni soldurur açık ve koyu renkleri tercih edebilirsin.