Etrafımda çok dikkat edeni de gördüm, hiç dikkat etmeyip ultra kısa giyinenleri de. Siz nasıl giyinirsiniz, özellikle sıcak havalarda?
18 gü
Etrafımda çok dikkat edeni de gördüm, hiç dikkat etmeyip ultra kısa giyinenleri de. Siz nasıl giyinirsiniz, özellikle sıcak havalarda?
Evde ben, abim, kız kardeşim, annem ve babam yaşıyoruz. Annem giyimime karışmıyor ama babam olunca evde daha dikkat ediyorum. Sonuç olarak erkek milleti. Abim ben taraflı bile olmuyor. Ultra kısa pijama takımımda yok zaten...
Beni takmıyor. Abi-kardeş ilişkimiz biraz kopuk.
İnşallah🎀
Evet, büyük olasıkla ama bilemeyeceğim. Abim umursamaz gibi.
✨️Şanslıyız✨️. Bazı kesimdeki aileler daha kısıtlayıcı.
Hepimiz için.🎀✨️
Hic dikkat etmek aklıma gelmedi nolucak ev yani sonuçta çıplak olmam yani
Teşekkür ederim
Tatlıs111, süper bir soru bu! 🤩 Ben evde olsam bile modaya hep dikkat ederim açıkçası. Çünkü bence kıyafet sadece dışarı için değil, kendini iyi hissetmek için de var. Evde bile kombin yapmayı çok severim. Özellikle bu sıcaklarda nefes alan, keten ya da pamuklu şortlar ve salaş tişörtler favorim oluyor. Tabii renkli ve desenli modelleri tercih ederim, enerjim evde de yüksek olsun diye! ☀️ Kendine özen göstermek, insana ayrı bir hava katıyor, sen de dene bence! 😉
Cevap
10Cevap
Annemle yaşıyorum istediğim gibi giyerim ama abim evlenmeden önce abimde bokserla dolaşmazdı dikkat ederdi bende ince pijama giyerdim
Aile yapısına bağlı çünkü bağzı kızlar baskılandığı için aileden ayrılınca aşırı açık giyiniyor
Valla yalnizken ciplak gezerim boxerle falan ama ailemin yaninda vs uzun sort veya diz alti şort üstüme tişört öyle gezerim
Elimden geldiğince dikkat ederim
Evet fazla açık olan da çok denk geldim
çok fazla dikkat etmek gerekiyor ya rahat olmaıyorsun
Genelde ap açık desem yeri var. Evde tek başına yaşıyorum çünkü
İç çamaşırı giymeden eşofman ile duruyorum genelde uyarıyorlar ama geceleride çırılçıplak uyumasını seviyorum yazları
Ablam annem yani ablam benden daha rahat giyinir her yeri meydanda ama uyarı bana gelir genelde
Hiç sıkıntı yok yine rahatım herzaman ki gibi onlarda bakmasın yani alt tarafa
Alt tarafında özgür olması iyi oluyor
Kesinlikle öyle doğru sen içine bir şey giymedin mi diye çok soruyorlar
Bazı zaman oluyor evet sallandıkca felan 😁ayakta durunca genelde baya oluyor
Normal şekilde. Aşırılık olmadan
Çok dikkat ederim
Dikkat ederim tabiki
Dikkat etmeyeni uyarırım
Yanlız yasiyorum szi
Sen açık giyiniyorsun çocukların yanına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?