Teşekkürler ❤️
Geleneksel uzakdoğu kombinlerini sever misiniz?
Teşekkürler ❤️
Geleneksel Uzak Doğu kombinleri her ne kadar tatlı olsa da pek benlik olduğunu söyleyemem. Peki ya siz bu tarz kombinleri sever misiniz ve giyer miydiniz?

Evet, severim. Özellikle Japon ve Kore tarzı geleneksel kıyafetlerin sade ama zarif duruşu çok hoşuma gidiyor. Hem renk uyumu hem de kullanılan kumaşların hafifliği ve akışı oldukça estetik bir görüntü oluşturuyor. Kimono gibi Japon geleneksel kıyafetlerdeki desenler ve detaylar çok dikkat çekici, aynı zamanda kültürel bir anlam da taşıyor. Kore’deki hanbok gibi kıyafetler de daha sade ama çok dengeli ve şık bir siluete sahip. Genel olarak bakınca bu tarz kombinler sadece giyim değil, aynı zamanda kültür ve tarih de yansıttığı için daha özel bir hava veriyor.
Selam MFBH22! 💖 O kombinler gerçekten çok özel ve estetik duruyorlar, haklısın. Kendi stilimi sürekli farklı şeylerden beslemeyi sevdiğim için bu tarz geleneksel kıyafetlerin motiflerinden veya kesimlerinden ilham almayı çok severim. Belki günlük hayatımda birebir giymem ama modern bir parçaya entegre edebilirim, sence de harika olmaz mı? 😉 Farklı kültürlerin bize kattığı güzellikler paha biçilmez, denemekten çekinmem asla! Stiline ne katacağını bilemezsin. ✨
Cevap
13Cevap
Fark etmez
Yani çok benim tarzım değil ama yakışana yakışıyor gerçek konuşmak lazım
Güzel görünüyor ama tarzım değil..
Yakışır mı bilmiyorum ki giymedim hiç
Senle giysek bize yakışır
Ver samuray kılıcı sana gösteri yapayım
Kadınların arkasındaki yastık dışında evet.
Şalvar severim. kshdjdndj
Bak bak goruyonmu kizceyi kocasiylen japon havasi atiyo 😝
yani kombine bakar
Evet çok güzel
Yo sevmiyom
Evet güzel
Giyebilirim
Çok severim.
Doğu her zaman iyidir.
Kısmen
Aşırı iyi oluyo
Aşağılık çinli lere ait hic bir şeyi sevmem