Kadınların erkeğine özel biyerleri kaldı diyecektik ki şimdide bu tarz kombinler moda olmaya başladı. Doğru giyinmeyen sırf giyinmek için giyinenler var. Dikkat etmeyen ve göğüs uclarini gosterenler var. Bu kadar ulu orta olan kadinları itici buliyorum. Tercih eden kadınlara tabiki saygı duyuyorum. Yobaz değilim kadınların çekici şık giyinmesini tabiki isterim. Kadınımın güzelliği beni gururlandırır. Fakat bi dozu aşmamak lazım.
Aslında bu devirde benim yorumumu ayakta alkışlayacak kadın çon az gibi geliyo bana. Dediğim gibi yobaz değilim. Ama gunumuz kadinlari gencleri acildikca aciliyor acildikca aciliyor. Mahremiyeti gectim. Yani benim evlencegim kadinda acik olsun dekoltede giyinsin umrumda degil. Ama iste bana ozel hic biyeri hic bjseyi kalmazsa ne anlami kaldi evlenmenin. Neden o kadini başıma tac edeyimki.
Görsellerdeki gibi fizik olunca mükemmel oluyor ama yakışmayan giyince Allame gibi içimden istemsizce "Karaya vurmuş son balina" diyorum, Allah affetsin...
Harika eşsiz zarif duruyor bunun altına siyah kot ve topuklu ayakkabı giyip siyah güneş gözlükleri takan bir kadına dönüp tekrar bakarım. Ayrica fizik de iyi olmalı ince bel hafif dolgun kalçalar estetik bacak yapısı güzel ojeli tırnaklarla daha çok ilgi çeker
Çok severim. Bunlar şık tasarımlar olduğu için günlük kombinlerde pek tercih etmem ama çok tatlı günlük giyilebilecek büstiyerler var onlardan sık sık giyiyorum.
1 fotoğrafta ki gibii takımlarla tamanlanıp klasik kombinlenmesiniii sevmiyorum. 2 fotoğraftaki kombin gayet hoş sade ve şık casual tarzı kombinlenmesini daha çok beğeniyorum.
Hayır. Dış mekanlar da çok itici geliyor, hatta. Belki de iç mekanlar ve özel zamanlar da olabilir. Yoksa herkesin et merakıyla izlediği bir kadın var oluyor ne yazik ki...
@nisadogn Böyle güzel bir detayı kaldırabilecek vücudu ve özgüveni olan kadınla hayatımı birleştiririm senin gibi daha pp koyamayacak özgüvensiz için mi vereyim hahaha :D
@nisadogn tatava yapma madem sen benim gel bana ömrünü ver dediğini duymadın bende sana hiç bir sebep yokken gel benim kendi düşünceme damla da bom boş konuş demedim yani buradan ne sonuç çıkıyor boş konuşmadan kaybol