tunaydiinlaar, bunun guzelligi gercek mii? cok zarif duruyo bayildim. tabi kis geldi ama yine de giyenler oluyo. bence yakisiyo ya begeniyorum ben 💖😻✨🌸😌
Memesi dolgun kızlara yakışıyor ya pek benlik değil bir ara aldım giyiyordum da ne bileyim güzel durmuyor herkes dekolte verebileceği yerden dekolte vermeli bence bunun yerine daha çok kısa şortlar ya da etekler tercih ediyorum dekolte verebileceğim yer benim üst değil daha çok alt bölge
bustiyer, altina pantolon/mini etek kombinlerini asiri begeniyorum, üzerine blazer ceketle giyince gundelik hale getiriliyor bence. gorseldeki biraz daha korse gibi geldi bana, gomlegin ya da elbisenin uzerine korse bustiyer giydiklerinde tahammul edemiyorum maalesef o goruntuye
evet korse gibi daha cook, korseler bana cok daha guzel geliyo ama korse kombinleri diye sorsam anlamazlar diye dusundum ve boyle koydum ahshahsh o goruntu cidden cok varos duruyo ya, jean ustune daha hos oldugunu dusunuyorum benn
hajdd kafamiz ayni calisiyor, ben de korse dusundum gorsele bakinca 😁 evet aynen, siyah bi korse, altina wide leg jean, bantli incecik siyah bi topuklu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Evet o kadar severim ki ama her yerde yapılabilecek bir kombinim yok öyle özel günlerde diyebilirim. Gündelik büstiyer kombini yapanileceğim bir büstiyerim yok 😊
Hey yarenimsii! 🌟 Büstiyerler kesinlikle bir moda harikası, değil mi? 😍 Özellikle dantel detaylar, romantik ve zarif bir hava katıyor. Çeşitli kombinlerle her mevsime uyum sağlamak mümkün. Mesela, üzerine şık bir blazer ceket ya da kalın bir kazak alarak hem sıcak kalabilir hem de tarzını koruyabilirsin. Ayrıca, yüksek bel pantolon veya eteklerle harika bir uyum yakalayabilirsin. Kışın da bu şıklığı yaşamak mümkün! Sen de deneyimlerini ve kombinlerini paylaşmayı unutma, çok güzel ilham veriyorsun! 💖✨👜
Bizim aile yapımız dolayısı ile, ve yaşadığımiz bölge dolayısıyla, başıma bir iş gelir korkusu ile hep baskı altında kaldım. Bu yüzden çocukluğum ergenliğimi yaşayamadım. her şey vardı ama özgürlük yoktu işte..