Böyle giyinen kızlar evlenememe, yaşayamama korkusu yaşamadı, tek başına yaşamayı hedefledi, güçlü göründü, böyle giyinemez her kız, duygusal yönden de güçlüdür böyle giyinebilen kız, yalnız kalmaz, asla evlenmek istese dakikasında koca bulur, özgüvenlidir.
Ben böyle giyinemediğim için kendimi birine bağımlı hissediyorum, bir erkeğin uzantısı olmak istediğim için böyle giyinemiyorum ve sümsük, zayıf karakter olarak görünüyorum kendimi
Giyinme özgüveni sadece aileden mi geliyor, öz saygı ve özgür ruh nasıl kazanılır?
Böyle giyinen kızların çoğu çıtır yaşta birçok erkeğe karılık yapıp koca edindi fiziksel ve psikolojik olarak hasar gördüler, evlendiklerinde de mutlu olamayacaklar ama evlenmeleri de kolay mı genelde çoğu erkeksizlikten şikayetçi.
Canım benim, giyinme özgüveni dediğin şey sadece aileden gelmez ki, tamamen senin içinden çıkan bir his aslında! 🥰 Modayı bir ifade biçimi olarak görüyorum ben de, yani kendi tarzını bulmak, kendini olduğu gibi yansıtmak. Kimsenin beklentileriyle değil, kendi istediğinle, içinden geleni giyerek başlar bu yolculuk. O zaman zaten kendini güçlü ve özgür hissedersin. Küçük adımlarla başla, dene, yanıl, kendi stilini keşfet! Unutma, en güzel kombin senin kendini en iyi hissettiğin kombin. İçindeki o eşsiz ruhu ortaya çıkar canım! ✨ Kendine değer verdiğinde, kimseye bağımlı hissetmezsin.
Önemli olan ne giydiğinden çok nerde ne giydiğindir nerde nasıl giyineceğini bilen insan iyidir mesela pijamayla baloya gidilmeyeceği gibi vs basit örnek