Marjinallikte bir tarzdır fakat her şey de olduğu gibi bunun da bir dozu olmalı.. saçlarını renkli boyanması veya çizgi ve anime tarz giyimler vs vs uzar gider var olan tarzına yakıştırılarak yapılmalı bence ama genel de bu tip marjinal yapıda ki insanların kendini beğendirme güdülerinden ziyade kendilerinin beğenmesidir asıl olan. Yani farklı bir zihin yapısı ve karakterin , ben farklıyım bakış açısının bir göstergesidir marjinallik bence.
Bence kendine has olmak güzeldir ama bunun ayarını kaçırmak saçma duruyor.. Yani tabi ki marjinal olmakta bir sakınca yok ama abartı olduğu zaman da marjinal değil manyakça duruyor 😂 Keyifli geceler..
Aslında marjinal giyinmek de bir tarzdır. Ben yadırgamıyorum. Ama yakıştırmak kaydıyla. Güzel ve estetik olmalı. İtici olmamalı. Dışlanmayacak şekilde olmalı. 😎
Tam tersi ozguven eksikligi olan kendini beğenmeyen kişiler saçını makyajını giyinisini falan farklı yapar arti olarak dövme ve piercing mutlaka bulundurur ve bulanık sallamasyon mutlaka elinde içecek sgra poz verir ki hayatı sallamıyorum cok iyiyim demek için He gerçekten marjinal seven ve vintage falan giyenleri ayrı tutuyorum kalite kendini belli ediyo zaten
Elbette. Misal saçını boyatmak ister aaaa ooooo ne biçim bu renk gibi tepkiler olacak diye vazgeçiyor. Ulan sana ne kim nasıl boyamak isterse boyasin. İnsanların tercihine, özgürlüğüne sinir koymak kimin haddine.
Farklılaşmak topluma duyulan nefretin göstergesi bence. Onlar gibi olmaya tahammülü bile olmayan insanlar farklılaşıyor eğer kast ettiğin şey benim lugattaki karşılığıysa