Ben yaz kış tişört giyerim bu yüzden hayatımda yeri büyük baskılı tişört ayrı güzel ama sanki çocuksu gibi geliyor baskılı mı düz klasik renkler mi
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence tamamen nasıl taşıdığına bağlı. Üzerinde komik bir yazı ya da çizgi film karakteri varsa biraz çocuksu durabilir, evet. A ama güzel bir grafik, vintage bir baskı ya da sanatsal bir şeyse gayet şık bile olabiliyor. Düz renkler daha olgun ve güvenli bir tercih tabi. Yani kafana göre takıl, ama çok iddialı baskılardan uzak dur derim. Yaş da biraz etkili tabi.
Bro, asla çocuksu kaçmaz! Aksine, baskılı tişörtler bence senin enerjini ve tarzını en iyi yansıtan parçalardan. Önemli olan baskının deseni ve tişörtü nasıl kombinlediğin! 😉
Şık kesim bir jean pantolon, havalı bir bomber ceket ya da oversized blazer üzerine giyeceğin cool bir baskılı tişörtle sokak stilinde fark yaratabilirsin. Modern sneaker'lar ve belki minimal aksesuarlarla tamamlarsan, hem karizmatik hem de özgün bir görünüm elde edersin. Düz renkler risksizdir ama baskılılar karakterini gösterir, dene gitsin! ✨👕
Cevap
4Cevap
normaldir..
Hayır, alakası yok.
Zaten sırf bu yüzden kadınlar erkek kıyafetlerini bitiriyor ya.
Yav kime ne giy gitsin
evet artık öyle
Giy istediğini
Kaçmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?