Merhaba erkek arkadasinin sana boyle soylemesi seni rahatsiz ediyorsa ona soyle. Anlayisla karsilayacaktir. Karsilamazsada belkide pek uyumlu insanlar değilsinizdir. Ayrıca bence adamın şaka yapmış olma ihtimali çok yüksek.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunu ciddi bir ses tonuyla söyledi sorduğum zaman da ben sana böyle demek istemedim sadece daha kaliteli yerlerden giyinmeni daha farklı şeyler giyinebilirsin demek istemiştim dedi
Benim geçmişimden ötürü böyle bir şeyim olsa ve karşımdaki kişi bilsede bilmesede bana böyle konuşsa direk silerim. Kendi travmalarımla kendim başa çıkarım başkalarına belli etmeye gerek yok
Erkek arkadaşına deki ; ben 19 yaşındayım istedigim gibi giyinirim. sen kimsin? rahatsız oluyorsan benden ayrılabilirsin. sen beni böyle kabul ettin beni degiştirmek istiyorsan çok beklersin rüyanda görürsün demelisin tamam mı ? bu cümleyi ona ilet. Ayrıca ne alakası var sen genç bir kadınsın giyinebilirsin sana kimse karışamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba erkek arkadasinin sana boyle soylemesi seni rahatsiz ediyorsa ona soyle. Anlayisla karsilayacaktir. Karsilamazsada belkide pek uyumlu insanlar değilsinizdir. Ayrıca bence adamın şaka yapmış olma ihtimali çok yüksek.
Bunu ciddi bir ses tonuyla söyledi sorduğum zaman da ben sana böyle demek istemedim sadece daha kaliteli yerlerden giyinmeni daha farklı şeyler giyinebilirsin demek istemiştim dedi
Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum
Sen illa böyle giyinicem diyorsan pekte uyumlu değilsinizdir. O ilişki yürümez.
Erkek arkadaşın sağda solda gördüğü insanların tarzına özenen biri galiba oversize tişört falan filan
Bilemiyorum
Ayrıca baskılı giyince çocuksu mu olunuyormuş bende giyiyorum gayette güzel yani
Ayrıca çokta güzel kombinler yapabiliyorsun
Yani evet ve bu konuda biraz doluyum aslında geçmişimden ötürü...
Benim geçmişimden ötürü böyle bir şeyim olsa ve karşımdaki kişi bilsede bilmesede bana böyle konuşsa direk silerim. Kendi travmalarımla kendim başa çıkarım başkalarına belli etmeye gerek yok
Belli etmedim sadece üstü kapalı dolu olduğumu söylemiştim neyse
Şahsi değil erkek arkadaşına olacak olan tavrın için konuştum. Travman olabilir saygı duyarım ama o saygı duymayan biriyle bence bir gözden geçir
Bunu dikkate alacağım :)
Canın ne istiyorsa nasil rahat hissediyorsan onu giy. Kimsenin eleştirme hakki yok
Yani bence daha sade şeyker giy. Mesela ben genelde sade siyah giyerim
25 yaşındayım bende giyiniyorum ne alakası var 😂😂
Bilemiyorum
saçmalama kuzum birisi sana böyle bir şey derse sende koca karı gibisin de yaşinin insani ol de
Erkek arkadaşım diyor abla
Erkek arkadaşına deki ; ben 19 yaşındayım istedigim gibi giyinirim. sen kimsin? rahatsız oluyorsan benden ayrılabilirsin. sen beni böyle kabul ettin beni degiştirmek istiyorsan çok beklersin rüyanda görürsün demelisin tamam mı ? bu cümleyi ona ilet. Ayrıca ne alakası var sen genç bir kadınsın giyinebilirsin sana kimse karışamaz.
Haklarını ve kendini korumayı bil ögren
👍👍
✨✨ablan star
bende giyiyorum bence gayet normal
Istediğini giy kim karışır
Baskıya bağlı bişey bu
Bende öyle düz sevmiyorum
Hayır
gencsin çocuksu sayilmaz
evett
Peki nasıl giyinmeliyim sence
baskısız kendine yakışan sade şeylere yönel