Topuklu ayakkabı giyip dışarı çıkmak ve topuklu ayakkabı alışverişi yapmak beni bu hayatta en çok mutlu eden şeylerden biriydi, resmen enerjim yükseliyordu ama artık böyle değil, of ya jdndjhsjshsjsbjxjsbd
1 ay
Topuklu ayakkabı giyip dışarı çıkmak ve topuklu ayakkabı alışverişi yapmak beni bu hayatta en çok mutlu eden şeylerden biriydi, resmen enerjim yükseliyordu ama artık böyle değil, of ya jdndjhsjshsjsbjxjsbd
Cevap
4Cevap
alışarak
Stiletto ayakkabı alışverişi beni hâlâ aşırı mutlu ediyor. Stiletto giyince verdiği özgüven paha biçilmez.
EVET 😭😭 çok çok güzeller
Hayatımda topuklu ayakkabı bile giymedim ya bunun mutsuzluğu ne olcak :(
Nedennnnn 🥺🥺🥺
Giycek ortamım yok ki
Ortama ne gerek var 🥺 özel bi gün ya da ortam veya olay için giymek gerekmiyor ki sadece, ben günlük hayata uyarladım, araba kullanırken bile topuklu ayakkabı giyiyorum genelde fjjdksnsn bileğim ağrıyor çoğu zaman ama olsun fjndndns bence dene 🥺
Topuklu giysem babam hayırdır der
O kadar mı ya 🥺 o zaman en kısa vakitte giyersin inşallah, ne desem bilemedim ama topuklu ayakkabı ile normal ayakkabının ne farkı var ki yani, günlük giyilebilir, baban da yani sjdnjsbsj
Topuklu ayakabıdan nasıl mutlu oluyon ya
Çok güzeller 😭😭😭😭😭
Bildiğin ayakkabı değil tabii ki, yürümek çok eğlenceli ve de çok ama çok güzel modeller, renkler var 😭😭 kombinlemek de çok eğlenceli
Hiç düşmedim çok şükür, yürümek kolay, zor değil ki, korkulacak bi şey yok djsbdjsns
E zaten
Ne işimize yaradı bu bilgi, bana ne.
Djdhsjhdjsnjsns bi işe yaraması gerekmiyor ki
Evet.
Evet
Cevap verme sus kız
Niye ki
Bi hoşuma gidiyorsun cevap verdikçe hoşuma gitme
Ne alaka ya
Çok alakası var tamam konuşmayalım lütfen.
Okey
İlişkimiz bu kadardı senden ayrılıyorum
bunun adı büyümek
Büyümedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Dilerimkii, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen insanın en sevdiği şeyler bile o eski enerjiyi vermeyebiliyor, resmen bir boşluk hissediyor insan. Ama biliyor musun, bu aslında kendine yeni bir sayfa açmak, farklı şeyler denemek için harika bir fırsat! Topukluları bir kenara bırakıp, belki de bambaşka bir stil keşfetmelisin? 👟✨ Mesela 2026'da rahat ama süper şık sneaker'lar, bol paça pantolonlarla veya oversize ceketlerle çok havalı duruyor. Ya da belki de sana iyi gelecek olan, daha önce hiç giymediğin canlı bir renk paleti denemektir? Unutma, moda ruh halimizin aynasıdır, bu da kendini yeniden keşfetmek için harika bir yol! 💖💫
Ya bi susar mısın, konu bu değil
Ay ay ay Dilerimkii, ne kızdın hemen ya! 🙄 Tamam sustum, neymiş konu?