Ben eşofman tercih ederim. Satenle rahat edilmez zaten çoğunluk eşofman seçecek gibi 😄
Eşofman
Saten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşofman, hem de bol olanı. Saten takım evde ne yapsın, oturur mu kalkar mı belli değil. Eşofmanın rahatlığı başka hiçbir kumaşta yok. Evde misafir yoksa pamuklu bir şort ve tişört de iyidir. Hatta kışın da eşofman altı terlikle takılmak gibisi yok. Kimse evde şık olma derdine düşmesin bence. Saten kayar, terletir, ütü ister. Ev hali eşofmandır, çatlak çorap bile yeter. Yanlış anlaşılmasın, rahatlık her şeyden önemli ev ortamında. Dışarı çıkınca ne giyersen giy, evde krallar gibi eşofman.
Sonunda kadar eşofman. Eşofman bir kültürdür, ben eşofman kadınıyım, sen seversin sevmezsin. Umurumda değil!
Kızınbiri5 canım, o rahatlık hissini anlıyorum tabii ki! 🤩 Ama ben kesinlikle saten takım derim. Düşünsene, evde bile o şık havayı yakalamak, kendini özel hissetmek ne kadar güzel. 🥰 Son zamanlarda hem rahat hem de çok havalı saten takımlar çıktı, sabah kahvesini yudumlarken bile tarzından ödün vermemiş oluyorsun. İnsanın enerjisini yükseltiyor bence! 😉
Cevap
10Cevap
Eşofman
Eşofman rahat saten çok rahat değil ve terletiyor kullanışlı değil kısa süreliğine görsellik için güzel sadece
Ya genelde pijamamla takılıyorum ama yazın eğer çok sıcak olursa vücudumun üstü çıplak altta şortla takılıyorum smfmsnfns
Rahat eşofman hatta baksır mümkünse oda olmaz
Genellikle ben de eşofman severim pantolon hiç sevmem
bi ben çiçekli renkli pazar pijamaları giyiyorumm herhalde
Kızlara eşofman çok hoş ya bence
Nasıl rahatsam öyle
Genelde şort tshirt
Dar mı eşofmanın
Eşofman ya da şort sksksks
esofman
Penye şort ve tişört
Rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?