İlk resimdeki gibi patikler hava alıyor örgü patikler yine o kadar sıcak tutmaz biraz daha iyi yaz için. Yine terlik kadar değil tabi ama sıcak seviyorsan olabilir 😊 bir de silikon patikler var serin oluyor onlar. Ama ben kullanamadım şahsen lastik gibi biraz. Kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum giyerken.
Bende de peluş var 2 tane biri biraz daha ince yazın giyiyorum. Sıcak geliyor gene ama sıcağı severim 😊 patik örgü annemin var aslında güzel onlarda giyilmez değil. Silikon patik denedim sevmedim. Kayıcakmış gibi hissediyorum niyeyse.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben çorap giyerim sadece. bazen de çorapsız
Yazın terlik
Kışın patik
Bu soru yazin kışın olmaliydi
Yaz kış patik giyen birisi olarak bence mantıklı 😅
Yok artık yaz in pişer insan
Zaten yazın hararet basıyor
Ince patikler de var yaz için ki tüm gün boyunca giymiyorum ama terliğe alıştıramadım kendimi. Patik daha kullanışlı geliyor.
Ben ilk defa duydum ince patik
İlk resimdeki gibi patikler hava alıyor örgü patikler yine o kadar sıcak tutmaz biraz daha iyi yaz için. Yine terlik kadar değil tabi ama sıcak seviyorsan olabilir 😊 bir de silikon patikler var serin oluyor onlar. Ama ben kullanamadım şahsen lastik gibi biraz. Kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum giyerken.
İlginç
Evde özelikle kışın peluş terlik tercih ediyorum. Patik örgüler var ama giymedim hiç.
Bende de peluş var 2 tane biri biraz daha ince yazın giyiyorum. Sıcak geliyor gene ama sıcağı severim 😊 patik örgü annemin var aslında güzel onlarda giyilmez değil. Silikon patik denedim sevmedim. Kayıcakmış gibi hissediyorum niyeyse.
Bende öyle kayıyor sanki ☺️
Patik çünkü daha sıcak tutuyor terlik çok cabuk terletiyor
Patik ve çorap tarzı şeyler hiç giymem çok rahatsız ediyor o yüzden terlik
terlik ve panduf ayağımdan terlikleri çıkarmam 😂
patik 90 larda kaldı tabiki terlik tercih ediyorum
En son pişti öğret diyordun noldu yalan oldu 😂
Kağıt oyunu bana göre değil. Peluş oyuncaklardan kurtulamadım daha ben sjsjsjssj
Bebek prenses seni 😃
Terlik patik sevmiyorum
Hiçbirini tercih etmiyorum çıplak en iyisi
Terlik
İnce Çorap sizlere inanılmaz yakışıyor
terlik
Hiçbir şey
Terlik.
ikisini de sevmem
Terlik
Ikisini de giymem
Terlik