Bugün itibariyle sehpayı başkasına verdim. Evde çok yer kaplıyordu. Resmen bir ferahlık oluştu.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün itibariyle sehpayı başkasına verdim. Evde çok yer kaplıyordu. Resmen bir ferahlık oluştu.

Koltuk alırken bu orta sehpayı da al dedi satıcı arkadaşım. Yok dedim, arkadaşlar bıraksın beğenmezsen 15 gün aldırırım dedi, öyle kaldı 🤭 dekor ve yer kaplama, başka görevi yok bence anlamsız.
Bence vermekle doğru olanı yapmışsın bence eski afetlerden kalan bir parça genelde misafirler gelince önlerine konur. Ama büyük masalar var yani yemek masaları veya balkonlarınızdaki masalar daha iyi kaldıe köy derdi yok sürekli silmesi yok. Evimde sehpa kullanacağmı düşünmüyorum.
Cevap
4Cevap
Evet eskiden ederdim
Ediyorum ama mecbur misafir geldiğinde ikram ettiklerimi sunmak için ama hiç sevmiyorum boş yer kalabalığı
Salon büyük olduğundan ve yemek masası olmadığından orta sehpa kullanışlı oluyor.
Orta sehpalardan hiç hoşlanmıyorum ama küçükler çok iş görüyor
Pek sevdiğim söylenemez. Neredeyse her şeyi çalışma masamda yapıyorum.
Orta sehpada kahvaltı yaparız yemek masasında yemek yeriz tatlı ve çayı da küçük sehpalarda içer yeriz
Böyle iç içe açılan şık ve az yer kaplayan bir serhat alırım ama odanın ortasında löp diye duran sepha ise ııhı yok
Orta sehpa gereksiz bence de. Zigon kullanışlı
Orta sehpa gereksiz en güzeli zigon sehpalar
6 ay sonra kendini sehpa bakarken bulma sonra
Zigon sehpa var sadece
Küçükse iş görür yeter
almayı düşünmüyorum
ederim
İvit.
Yok ya etmem
Yeap
Olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?