Flört evresinde özensiz makyajsız rüküş salaş takılan kadın ile görüşmeyi bırakmalı mıyım sizce?

Ben 31 yaşındayım tanıştığım kız 29 yaşında. arkadaş aracılığıyla tanıştık. İlk buluşmada sade bir kot ve tişört ile geldi normal karşıladım ben de polo yaka bir tişört ve kadife keten dokusuna sahip bir pantolonla gitmiştim. İkinci buluşmamız bir sabah kahvaltısı oldu çok özensiz hatta ütüsüz basit bir bisiklet yaka ince penye altına çok vasat bir jean onun altına da dandik bir koşu ayakkabısı giyerek geldi. Hadi bunu da normal karşıladım güzel ambiyansı olan bir mekanda konser bileti aldım oraya gelirken de ikinci buluşmada geldiği gibi geldi. makyaj desen yok giyinme desen yok fiziği var aslında giyinse özense beni heyecanlandıracak ama o mantalite yok. evlenince aynı evin içine girince en ufak bir tensel çekim arzu duyabileceğim bir kadın havası vermiyor. maddi bir sorunu da yok 60 bin lira maaş alıyor ya bana hiç değer vermiyor umursamıyor ya da tarzı yapısı böyle bilmiyorum bu akşam ya da yarın akşam görüşmek istemediğimi söyleyeceğim. buluşunca yanağımdan öpüyor mesajlara samimi emoji koyuyor ama bilmiyorum ben etkilenmiyorum

Flört evresinde özensiz makyajsız rüküş salaş takılan kadın ile görüşmeyi bırakmalı mıyım sizce?