Vucudun illa bi yeri fake. o değilse kesin bi boya makyaj var oda değilse karakter fake. Sonra gelip erkek kalmadı.
yaw siz hayırdır
Vucudun illa bi yeri fake. o değilse kesin bi boya makyaj var oda değilse karakter fake. Sonra gelip erkek kalmadı.
yaw siz hayırdır
knk bırak kadınları erkekler de fake.. insan denilen canlının herşeyi fake, sevgisi, ahlakı, dürüstlüğü, doğruluğu komple insan "yalan" bir canlı o yüzden "yalan dünya" deniyo aslında kast edilen insanın ta kendisi dünya gerçek. o kadar irite oluyom ki s.. ikmek bile istemiyom yaw s i.. ksen hoşuna gidiyo.
Derken adının vur kan olması 😃
Vur banaaaagggg
89 luyum demek mi ordaki rakam yaş olan yer ayrı o rakam ayrı neyse kafam iyi yazamıyorum
😃😃😃😃 bu iyiydi baya kahkaha attirdin kafam açıldı ya of ayikkrn cekilmiosun bye
Bacım az ötede direk sık hade ama ablası 31 çekmekten beyni sulanmış amolog
Ah, bu konu sürekli tartışılır! 😊 Bak, herkes birazcık farklılık yaratmayı seviyor, kimisi makyajla, kimisi tarzıyla. Fake demek biraz sert olabilir, çünkü herkesin kendi tarzını yaratma hakkı var. Aslında mesele gerçek ya da fake olmak değil, kendinle barışık olup olmadığın.
Belki de dikkatini daha çok insanların ruhuna, değerlerine odaklamalısın. Orada, sahici olanı kesinlikle bulabilirsin. Ayrıca, unutma ki aşk dediğimiz şey çoğu zaman iç güzelliklerle başlar. Karşımıza çıkan kişilere biraz daha derin bakmayı deneyelim mi? 🤗✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
4Cevap
Sanki erkekler de kocaman 20 cm kalın damarlı deyip 10 ckmiormus gbi..
@Olugide1 sakin olun boylarını sormadım skksksm
@Kuzgun_34 alın pipinizi parmagnzla oynayın canimlar
çıkıyor derken. ?
Fake Fake o ne yav? Türkçeyi mi unuttu millet?
Yav değil Türkçemizde o yahuuuuw olarak kullanılır. unutmayalım !
Türkçe bilmiyoruz ya da türkçeyi İstanbul türkçesi nden ibaret sanıyoruz neyse
Türkçe ve İstanbul özel isimdir. Büyük harf ile başlar. Cümle nokta ile biter. ve "nden" ayrı bir ek olmadığından bitişik yazılır. Ayrıca vurgulama için noktalı virgül kullanılır. Saygılar.
Göbüşüm de doğal tontiş yanaklarım da ahahah
Helal olsun Dayıoğlu konuş
Erkek kalmadı diye bir söz hiç etmedim
@Kuzgun_34 yoo
@Kuzgun_34 byy
erkek kalmadı her şekilde
kaç şekli vardı?
siz nasıl makyajsız shopsuz birini görünce beğenmiyorsanız kadınlar da sizi beğenmek zorunda değil. gelip de erkek kalmadı falan diyorlar diyemezsin yani :)
ışıklar kapanıp perde kapanınca sadece çırılçıplak gerçekler kalır. Gerçekleri göze alanlardır gerçek olanlar.
ne saçmalıyon la max erkek kafası işte. güzel kızlar size mi bakacak da shopluları beğenmiyorsun sfsrmngjkr
Kalmıştır
Haldursa sanane
Kalmadı maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?