Güzel kadınlar bana itici geliyor ya , fazla yapaylar , güvenilmez , huzursuz ettirici , egoist falan geliyor böyle daha normal güzellikte , sıradan tipli akıllı kadınlar daha çekici geliyor var mı böyle olan 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoo güzel kadınla egoist arasında baya fark var
çoğu öyle oluyor ya
Türkiyede öyle biraz
maalesef
Bana da öyle oluyor hep özgüven eksikliği
katılıyorum olabilir
Çok samimiyetsizsin 😅
nedenmişş 😂
sen güzelsin bak ama öyle olabilirsinn
Bu bir itifat mı jxjx
tabii ki ksks
Allah razı olsun 😅
neden takibimi reddettin 😅 ricalar efendim sizdende olsun
Az önce istek atan sen miydin jxjx
e tabi bendim kdkd
Zaten sana bakmayız. Kaçmaya devam et.
emin ol tip olarak yanınızdakinden iyiyimdir italyan erkeği olarak 😉 akıllı samimi hatunlar daha çekici
Sen o kadar özgüvensizsin ki bunu kabullenemiyorsun bile. Güzel kadınlardan kaçmanın sebebi içten içtene onların sana bakmayacağını biliyor olman. Özgüvensiz olduğunu da kabul etmediğin için egoist diyorsun o kadınlara. Hadi bay.
durum aslında öyle değil kendimi megolomanik derecesinde beğenirim hem tip hem kariyer konusunda 190 boyum var zaten vücudum iyi yüzüm güzel heryerde bakılıp dikkat çeken biriyim , olay şu evet güzel kadınlara karşı özgüvensizlik durumu var gibi nedenini bilmiyorum neden bakmasınlar çoğu erkeğe göre çoğu konuda üstteyim ama özgüvensizlik var rahay olamıyorum
harcanıyoruz ya şu aşk hayatında vs çok daha güzel şeyleri hak ediyordum , insanlar hayatını yaşıyor neden böyle oluyor bilmiyorum , hep saçma sapan insanlar denk geldi sonrada önyargılar oluşuyor böyle ://
Hepsini anladım da yapaylık ne alaka
nedense doğal gelmiyorlar , normalde çok kafa dengi sıcak biriyim ama bu kadınların yanında rahat olamıyorum bile , soğuklar
Ne diyim bilemedim. Düşüncelerin bana saçma geldi ama olabilir yani
acaba bendemi sorun var ben böyle oluyorum rahat olamıyorum nedense
aslında özgüvenli biriyim kendimi megolamanlık derecesinde beğenirim sade tipte değil çoğu konuda, ama bu konuda özgüvensizliğim var sanırsam garip
Evet biraz garipsin. Burcun da koçmuş zaten. Ben de koç burcuyum. Biraz garibizdir djhskfnm
alışkın değilim ki okul hayatımdada öyle güzel vs bi kız arkadaşım olmadı , farklı zamanlarda 2-3 öyle kız arkadaşımda oldu ki hepsi berbat karakterdelerdi ondan sanırım
koçlar iyidir be farklılık güzel😂
İşte ön yargı olmuş sende. Kızların karakteri kötü diyorsun. O yüzden bütün güzel kızlar öyle olacakmış gibi geliyor sana ama öyle değil
biraz ön yargı birazda çekingenlik sanırsam uğraşmak istemiyorum gibi zor geliyorlar zamanla değişir belkii
Belkii
çoğu erkek böyle aslında ama kendilerine itiraf edemiyolar 😅 hani bazıları der ya bu yakışıklı nasıl bu kızla çıkıyor diye 190v160 ilişkisi gibi , öyle daha rahat mutlu hissettiği için genelde
Yokk
Burcun boğa mı
hayır koç