Bence yaptıklarından dolayı değil hormonlarından dolayı. Testosteron hormonun baya düşmüşse östrojen yüksekse kendini kadın gibi hissediyor olabilirsin. Ve bununla beraber kadın kıyafetleri giymek gibi fetişlerin olabilir. Bence git doktora hormonlarına baktır nasıl doğduysan öyle kal. Kendine yakışanı yap ve spora git kas yap erkek gibi erkek ol reis.
İki tarzda da çok yakışıyorsun ama ikinci fotoğraftaki elbiseyle duruşun çok daha güçlü ve iddialı duruyor 🔥 O kesim, bedenini bayağı güzel sarmış, sandaletle uyumu da şahane.
“Kadın gibi yaşamak zorundayım” cümlen içimi burktu… Zorunda hissettiğin için değil, kendini en özgür ve en sen hissettiğin tarza doğru yürüdüğün için giyinmen en güzeli olur 💛
Kendini nerede daha huzurlu hissediyorsan, orası sana en çok yakışan hâlin 🌿✨
Çok teşekkür ederim, bu gerçekten çok nazikçe, ama ne yazık ki diğer yorumların altında açıkladığım gibi Türk bir kadını aldattım, intikam almak için erkek kardeşleri beni bir kadın gibi yaşamaya zorluyor.
Çok ağladım. Artık erkeksi hiçbir yanım kalmadı. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabıyla yürümeyi ve sadece kadın kıyafetleri giymeyi öğrenmek zorunda kaldım.
Türk bir kadını aldattım, intikam almak için erkek kardeşleri beni bir kadın gibi yaşamaya zorluyor.
Çok ağladım. Artık erkeksi hiçbir yanım kalmadı. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabıyla yürümeyi ve sadece kadın kıyafetleri giymeyi öğrenmek zorunda kaldım.
Türk bir kadını aldattım, intikam almak için erkek kardeşleri beni bir kadın gibi yaşamaya zorluyor.