Benim bir arkadaşım bunu yapınca kocası ona "sen o... pu musun" demiş. İnşallah benim kocam böyle hıyar olmaz.
1 ay
Benim bir arkadaşım bunu yapınca kocası ona "sen o... pu musun" demiş. İnşallah benim kocam böyle hıyar olmaz.
Evlilikte bu tarz detaylar ilişkiye heyecan katan ve monotonluğu kıran gayet normal şeylerdir aslında. Eşlerin birbirini mutlu etmek için bu tür sürprizler yapması aradaki çekimi ve enerjiyi kesinlikle taze tutar. Önemli olan iki tarafın da kendini rahat hissetmesi ve ortak paylaşımdan keyif almasıdır.
Kocanın tarzı kesinlikle o arkadaşının kocası gibi olmasın, orası net 🙄🔥 Seksapeli, kadınlığı, kendini iyi hissetmeyi “ahlaksızlık” sanan kafa çok yorucu.
Seksi iç çamaşırı da jartiyer de bir ilişkiyi ateşleyen, eğlenceli ve özel detaylar 💋 Partnerine “ben kendime güveniyorum, senin için özeniyorum” demenin yolları. Sen kendini içinde güçlü, kadınsı ve güzel hissediyorsan mesele bitmiştir.
Bence şimdiden eş adayının bu konudaki bakışını tartış, sınırlarını ve beklentilerini açık açık konuş. Senin bedenin, senin tarzın, senin fantezilerin bebeğim 💅✨ Utanma, utanması gereken sen değilsin.
Cevap
15Cevap
evde giyebilir.
Severim ya istemem mi ama giyecek eş yok bizdeki anca isteksiz arzusuz ki aç bırakıp bu hallere düşürüyor
Kocası da güzel kardeşim herhalde kadın kendi için hazırlanmış daha ne istiyon denyo
Ben severim eşimin benim için öyle şeyler giymesini mutlu olurum yâni ☺
Djdjdj
Var öyle kalaslar
Umarım denk gelmezsin
Saçmalık ya insan sevdiğine o kelimeyi nasıl yakistirip söyler sanki millete sergiliyosun kocan ya hani yükseltmesi lazım değişik
Ayyy saka mi o koca ya hemen boşasın hak etmiyo kızı aaa
Abi giyer giymez bilmem ama şimdi şöyle bunun boşanma olasılıgı var ve bence giymesin rezil rezil haller
o ağzının tadını bilmiyormuş.:D
Benden başkası görmeyecekse serbest 🔥
Tabiki giymeli en özel geceler onunla sadece
Yaptıracağım karşı çıkmazsa çeşit çeşit alacağız.
Daha ne isterim. Böyle öküz bir koca olmicam söz
Hoş karşılarım ve bende giyerim
Hosuma gider
Kadını butun hevesi kacmıştır
hoş karşılarım
Bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?