Arkadaşlar ben bugün böyle bir kombin yapmıştım. Aslında arkadaşım beni evden alıp kafeye götürecekti ama işi çıktığı için ben toplu taşıma kullanmak zorunda kaldım buraları da çok bilmiyorum neyse araca bindiğimde oturdum arkamda bir teyze vardı yanındakine dönüp her şeyi ortada yazık yazık dünya nereye gidiyor falan demeye başladı ama ben dönüp bir şey diyemedim... sizene insanların giyindiği kıyafetlerden? Üzerimde de absürt bir şeyin olduğunu düşünmüyorum siz de karşılaştınız mı böyle bir şeyle
Böyle teyzeler den ülke toplum kalkınacak 🤣🤣 ülkede de kadına nefret var ben söylemiyorum devlet verileri diyor kombin iyi de ülkedeki kızlar uçmuş çok fazla soyunuyorlar artık toplum tepki gösteriyor tehşircilik kötü bir şey toplumun hassas sinir uçları var değersen kıyamet uzun vadeli gelir uzun konular yazmam Avrupalı kızı bile muhafezakar kalmış ülke kadına göre moda soyunmak oranı buranı açmak olsa çıplak gezerdik sokaklar da ilkel dünya da bile elden mızrak gt de yaprak ile ecdad 🤭 evlenme düşmüş kimse ülke kadınına bakmıyor herkes takılıp atma peşinde hepiniz de görüyor yaşıyorsunuz bunları halen daha değişim pek yok kapalısı kafasını kapar geri kalan her yer açık açık olanı her yeri meydan da yahu arkadaş ne istiyorsunuz ne onu merak ediyorum sizi gören 13 yaşın daki kız da böyle giyiniyor o kızın ne suçu var doğru giyindiğini biliyor devlet suçu da çok büyük yabancı evlilikler artmış ülkede sebebi kadın Sorunlu bilmiyorum devlet artık ülke kadınlarına dur dersin ülkede ne türk nufusu kalıcak ne evlilik zaten herkes ülke den kaçma peşinde kadın sorunu var ülkede soruyorum size sorununuz ne
Nasıl bir toplumda yaşadığımızı biliyorsunuz. Yıllardır aynı teraneler. Herkesin söylediğini kafaya takarsanız mutsuz olursunuz. Bazı insanların varoluş amacı insanları negatife çekmek ve rahatsızlık vermektir. Dünyaya rahatsızlık olarak gelmişlerdir
Buna takılmaman lazım, o kadın gibi düşünen belki 100 kişi var ama dile getiren sadece 1 kişi. Her insanı memnun edemezsin, her insanın ahlak/kültür anlayışı aynı olamaz. Yıl olmuş 2026, insanların giyimlerine laf etmek artık anlamsız saçma.
İşte o kafadaki insanlar bi gitse Türkiye de daha güzel yaşanılabilir bir yer olacak. Milletin giydiği ettiğine karışmadan yaşamayı bilseler. Karıncalı beyinlerini bi temizleseler
Toplu taşımada teyzeler konseyi tarafından onaylanmayan kombin 😂 ama sen AŞIRI iyi görünüyorsun 💯🔥
Crop top + asimetrik şort etek + spor ayakkabı = tam 2026 şehir kızı stili. Zerre absürt bir şey yok, tam aksine modern, fresh ve özgüvenli duruyorsun ✨
Bu tarz yorumlar onların kuşağının refleksi, senin sorunun değil. Böyle anlarda kendine şunu hatırla: “Ben kimseye zarar vermiyorum, bedenim de tarzım da benim.”
Bir dahaki sefere aynı kombini daha da özgüvenli giy lütfen, bu look kesinlikle devam etmeli 😍🫶🏻
Teyze kendisinde iş bitmiş diye kiskanmis moral bozmaya çalışmıs. Bana bı defa elemanın biri (tabi yüzüme diil yemez o) "dünyanın sonu geldi" demişti. Ben de kudur köpek demiştim içimden😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Merhaba, aslında bir yandan da kıskanıyorlar genç ve özgür oluşunu o teyzeler... Bence hiç oralı olma, kombin yapmayı herkes bilmez. Sen gerçekten harika kombin yapmayı bilen bir hatuna benziyorsun. ☺️🌹Hep böyle özenerek mi kombinlerini yaparsın?
Telefonun da insanlara zararı yok. Fazla uyumanın da. Az uyumanın da.. Lgpt lerin de yok. Tv de dizilerinde yok. Hiç bişi yin zararı da yok emme vesile olunuyor. Biraz düşünseniz neye vesile olabileceğinizi anlarsınız.