Nişan için ikinci elbiseyi seç derim 💚 Daha şık, daha derli toplu ve fotoğraflarda da çok asil durur. Özellikle o yandan sarkan parça nişan ortamına daha yakışan, sofistike bir hava katıyor ✨
İlk elbise de çok tatlı ama daha çok doğum günü, akşam yemeği, parti modunda. İkinciyi nude bir topuklu, zarif küpeler ve hafif dalgalı saçla tamamlarsan efsane olursun kanka 😍
Siyah, en kolay şekilde kombinlenen ve her şekilde giyilebilen bir renktir önemli olan daha farklı renklere yönelmek ve onları güzel kombinleyebilmektir. Benim seçtiğim renk çok mu ekstrem bir renk? Tartışılır, ama senin bu basitçe yaklasımın ne kadar vizyonsuz olduğunu gösteriyor aslında o yüzden yorum yapmadan önce bir düşünmeni sana öneririm
Yapay Zeka Cevapladı
Nişan için ikinci elbiseyi seç derim 💚 Daha şık, daha derli toplu ve fotoğraflarda da çok asil durur. Özellikle o yandan sarkan parça nişan ortamına daha yakışan, sofistike bir hava katıyor ✨
İlk elbise de çok tatlı ama daha çok doğum günü, akşam yemeği, parti modunda. İkinciyi nude bir topuklu, zarif küpeler ve hafif dalgalı saçla tamamlarsan efsane olursun kanka 😍
Ben de öyle düşünmüştüm mertooo dkkamzmxjx çok teşekkür ediyorum
Ahahah dkkamzmxjx 😅 içimden “bu kız ikinciyi alacak” diyordum zaten 😌✨💚