Lütfen bir el atın, yengemin derdi ne?

konuyu fazla uzatmayacağım, amacım sizi sıkmak değil, sizden akıl almak istiyorum...şimdi ben birkaç sene önce yengemlere gitmiştim orada ablası vardı, büyük eltinin kızı mı diye sordu, yengemde evet, bak x (ben) nasıl büyümüş maşallah dedi, ablaşıda evet, gerçekten öyle dedi, sonra kadın bana yaşımı sordu, sorusunu cevapladıktan sonra "aa benim y (öğlu) da o yaşta dedi, birkaç dakika sonra kaç doğumlu olduğumu sordu, bende söyledikten sonra "aa yok benim y senden bir yıl önce doğdu dedi. neyse birkaç yıl geçti aradan ve birkaç ay önce kuzenimin nişanı vardı orda oğluyla karşılaştım, birkaç kez göz göze gelmiştim filan...ertesi gün yengem geldi ve bana o beyazlıyı gördün mü diye sordu (beyazlı o kişi ölüyor yani 'y')

bende hayır dedim, oda keşke görseydin dedi, annem itiraz etti aman görmesin daha okulu var diye, neyse birkaç saat sonra yengemin yanında ayakta duruyordum, koluma dokunarak yakında senide nişanlandırırız dedi, herneyse sonra anneme eve ne zaman döneceğimizi sorduğumda evi mi özledin dedi bende hayır deyince yengem merak etme seni buraya alicaz dedi.

yaz tatilindeyse beni oraya çağırdı, bayram temizliğine buraya yolla, hem gezdiririm onu hemde bana yardım eder dedi, o kadar kişi varken etrafında iki saatlik yol uzaklıktaki beni çağırıyor, derdi ne bunun ? gerçekten o kişiyle bir alaka olabilir mi ? yaşadıkları yeride çok sevdiğimi biliyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar nolur benim için çok önemli, bir okuyun uzn gibi ama okuyunca hemen biter :(
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese çok tesekkür ederim, benim için büyük bir iyilik yaptiniz, parmaklariniza, yüreginize saglik :))
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar son bir güncelleme geçiyorum. Konuyla çok alakasiz ama aramizda bir fake daha varmis 'gokhanq' adli üyede bugün tesadüf eseri face'de gerçegini gördüm. Bu insanlarin derdi ne ? Baskalarin resminlerini kullanarak ne geçiyor ellerine ?
Lütfen bir el atın, yengemin derdi ne?